Wie zijn de 5 genomineerden voor de Recruitment Tech Awards?

Peter Boerman Op 24 oktober 2016
Gem. leestijd 2 min 664x gelezen
Deel dit artikel:
Wie zijn de 5 genomineerden voor de Recruitment Tech Awards?

De nominaties voor de Recruitment Tech Awards 2016 zijn bekend.

Hunkemöller, USG People, Hello Talent, IVY works en Recruitz.io zijn de namen die nog kans maken op de jaarlijkse prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechologie. Vorige week zijn de genomineerden verrast door initiatiefnemer Martijn Hemminga (foto) tijdens een heuse ‘nominatietour’. Tot en met 10 november is het nu aan de publieksjury om zijn stem uit te brengen.

recruitmenttech nominatietour

Genomineerd in de categorie ‘Best tooling’

In de categorie ‘Best tooling’ waren dit jaar 19 leveranciers die (een van) hun  recruitmentmiddelen hadden ingezonden. Hieruit is een voorselectie gemaakt van 5 leveranciers gemaakt die zich op 5 oktober hebben gepresenteerd. De vakjury heeft vervolgens 3 leveranciers genomineerd (in alfabetische volgorde):

Hello Talent is een tool voor het sourcen, organiseren en delen van kandidaten om zo een effectieve hiring pipeline te bouwen.

Met voorspellende en wetenschappelijk onderbouwde people analytics wil IVY works ervoor zorgen dat altijd de juiste persoon op de juiste plek terecht komt.

Recruitz.io is een volledig geautomatiseerd vacature-marketingplatform dat organisaties helpt wervingscampagnes uit te voeren.

Genomineerd in de categorie ‘Best Case’

In de categorie ‘Best case’ hadden vijf 5 gebruikers van recruitmenttechnologie ingezonden. De vakjury heeft 4 van hen opgenomen in de voorselectie en deze 4 presenteerden hun case ook 5 oktober. De vakjury heeft vervolgens in deze categorie 2 cases genomineerd (in alfabetische volgorde):

Met behulp van een recruitmentsysteem en geautomatiseerde video-interviews heeft Hunkemöller zijn wervings- en selectiestrategie geoptimaliseerd.

Meer plaatsingen, kostenbesparing en een nieuwe tool door effectiever gebruik van eigen kandidaatdata met semantische zoektechnologie (van Textkernel).

recruitmenttech nominaties recruitment tech

Nu mag het publiek stemmen

Tot en met 10 november 2016 om 17.00 uur is het nu aan het grote publiek om hun favoriete tool en case te kiezen. De beoordeling van de vakjury en van de publieksjury tellen beide voor 50 procent mee voor het eindresultaat.

Uitreiking: 24 november, tijdens Recruitment Tech

Op donderdag 24 november worden de Recruitment Tech Awards 2016 uitgereikt. Dit gebeurt tijdens de tweede editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Iedereen die zijn of haar stem uitbrengt maakt kans op een vrijkaart voor dit evenement, of de editie van 2017.

Stem nu!

  • De Recruitment Tech Awards 2016 worden – net als vorig jaar – mede mogelijk gemaakt door Compagnon. Stemmen op jouw favoriet? Dat kan hier.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners