Noortje Poot: Adviseur Online Recruitment Marketing

Peter Boerman Op 01 november 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 2074x gelezen
Deel dit artikel:

Oude situatie

Oude functie : Marketeer Arbeidsmarktcommunicatie
Oude werkgever Laurens

Nieuwe situatie

Nieuwe functie : Adviseur Online Recruitment Marketing
Nieuwe werkgever : VonQ

Ingangsdatum : 1 oktober 2013

Hoe weet je of een ingezette vacaturesite werkt? Welke nichesite kan ik inzetten om mijn doelgroep te bereiken? Hoe kan ik Social Media inzetten voor Employer Branding? Hoe maak ik mijn recruitmentproces meetbaar? Op deze, en andere, vragen kom ik graag een keer antwoord geven!

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners