NU.nl en Achmea starten platform Werk&Privé

Redactie Op 24 september 2009
Gem. leestijd < 1 minuut 3928x gelezen
Deel dit artikel:

Nu.nl heeft medio september in samenwerking met Achmea het nieuwe katern Werk&Privé opgestart. Op dit online platform staan artikelen en video’s over onderwerpen als werk, zorg, veiligheid, onderwijs, pensioen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook kunnen bezoekers met elkaar discussiëren over de onderwerpen middels een links met het discussieplatform NUjij.nl.

Werk&Privé

Hoofdredacteur Laurens Verhagen speelt al langer met het idee om thema’s gerelateerd aan werk & privé op de site samen te brengen als verdieping van het dagelijks nieuws. ‘We brengen elke dag het laatste nieuws. Daar zitten vaak berichten bij die iets zeggen over de samenleving waarin wij leven. We merken dat zaken als bewust leven, de lastige balans tussen werk en privé en omgaan met stress bij veel lezers leven. Met het nieuwe katern Werk&Privé bieden we een centrale plek waar alle berichten met een maatschappelijke thema bij elkaar staan.’

Enkele voorbeelden van de headlines dat je in de rubriek aan kan treffen zijn: ‘Eigen baas zijn maakt gelukkig’, ‘Vooral vrouwen werken harder door crisis’ en ‘Werkende vaders willen meer tijd met de kinderen’.

Bronnen:

www.nu.nl

www.persberichten.com

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners