Online winkelcentrum zoekt via radio naar IT’ers

Peter Boerman Op 30 december 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1761x gelezen
Deel dit artikel:
Online winkelcentrum zoekt via radio naar IT’ers

Het bedrijf opereert volledig op internet, maar in de zoektocht naar 50 IT’ers heeft online winkelcentrum Beslist.nl zijn toevlucht genomen tot een wat ouder medium: de radio.

Het Arnhemse bedrijf, een van de snelst groeiende techbedrijven van Nederland, zoekt de schaarse ervaren ontwikkelaars met een landelijke wervingscampagne, te horen via NPO 3FM.

Luister hier naar de commercial:

Niet alleen de radio

Niet alleen de radio wordt ingezet om de 50 benodigde IT’ers aan te trekken, ook externe recruiters, vacaturesites en sociale media worden ingezet. Beslist.nl kent als site ruim 500.000 bezoekers en 150.000 zoekopdrachten per dag. Om dat allemaal in goede banen te leiden, zijn met name PHP-developers gewild. Maar die zijn tegelijkertijd ook erg schaars, weten ze bij Beslist.nl, dat in 2014 de grens van de 100 medewerkers passeerde. Vandaar de landelijke wervingscampagne, waar onderstaande folder ook bijhoort.

beslist flyer

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners