OnlyHuman en DUX samen verder als UMON

Deze week is officieel UMON gelanceerd, het moederbedrijf van OnlyHuman en DUX. Met de ambitie om verder te groeien als specialisten in het plaatsen van professionals in de publieke en non-profit sector.

Peter Boerman Op 17 november 2022
Gem. leestijd < 1 minuut 165x gelezen
Deel dit artikel:
OnlyHuman en DUX samen verder als UMON

Als groep bedient UMON de publieke en non-profit sector. Binnen die sectoren leggen de dochterorganisaties zich toe op de specifieke uitdagingen binnen verschillende vakgebieden. De naam UMON is afgeleid van het Engelse woord voor mens: human.

UMON wil binnen de publieke sector dé plek worden waar opdrachtgever en kandidaat zich herkennen.

UMON wil binnen de publieke sector dé plek worden waar opdrachtgever en kandidaat zich herkennen en thuis voelen, en elkaar weten te vinden. Natuurlijk gaat het om de juiste persoon, op de juiste tijd, op de juiste plaats. Maar de fit en de aantrekkingskracht tussen mensen is wat echt het verschil maakt. En dat vraagt om goed te luisteren, kennis van het vak, zoeken, praten, het lef hebben om soms nee te zeggen en door te gaan.

Unieke wereld

OnlyHuman is een detacherings- en recruitmentbureau dat sinds 2000 gespecialiseerd is in het plaatsen van communicatie- en marketingprofessionals in de publieke sector. DUX is een executive search-bureau met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (internationale) search en werving en selectie voor de non-profit sector.

Om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, moet je de publieke sector écht kennen.

Martin Staats, algemeen directeur en partner UMON: ‘Wie de publieke sector een beetje kent, weet hoe uniek deze wereld is. Dat maakt hem razend interessant. En soms ook ingewikkeld. Om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, moet je de publieke sector écht kennen. Specialist zijn. En dat word je alleen als je je ergens helemaal op toelegt. Daarom geeft UMON dit specialisme de ruimte.’

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners