Ook Werken.FM heeft Werf& Awards ontdekt

Peter Boerman Op 19 mei 2016
Gem. leestijd 2 min 643x gelezen
Deel dit artikel:
Ook Werken.FM heeft Werf& Awards ontdekt

Ook op de radio was aandacht voor de Werf& Awards, die in juni voor het eerst in de geschiedenis worden uitgereikt.

In het programma Sebas & Dieteke in De Ochtenduren van Werken.FM waren vorige week twee genomineerden te gast, en deze week weer. Zij konden daar hun case toelichten. Zo kwamen er uiteindelijk eigenlijk 5 van de 16 genomineerden voorbij, omdat ook Werken.FM zelf bij de voorlopige uitverkoren hoort, waarop door iedereen tot 20 mei gestemd kon worden.

Baker Tilly Berk

Een van de gasten was Marlou Wisgerhof van Baker Tilly Berk, een landelijke accountancy- en belastingadviesorganisatie die focust op de publieke sector en de grotere MKB-bedrijven. Wisgerhof lichtte in de uitzending hun case toe, gericht op de instroom en het inwerken van personeel, en vertelde hoe zij dit hebben vormgegeven en waarom ze vindt dat dat wel een vakprijs verdient.

Albert Heijn

De andere case die de eer te beurt viel in een uitzending bij Werken.FM te worden toegelicht, was die van Albert Heijn. Laura van der Zee en René Herremans van de supermarktketen en Jeroen Kneppers van Endouble waren te gast vanwege de nieuwe recruitmentwebsite die zij hadden ontworpen, die een positieve bijdrage levert aan het werkgeversmerk, de bezoekersaantallen en de (kwaliteit van) sollicitaties.

Rijksoverheid

Beluister hier de case van de Rijksoverheid.

Philips

Hoor hier wat Philips over zijn case op de radio te vertellen had.

Alle 16 genomineerden

Eerst nog even kijken welke andere cases genomineerd zijn?

>> Hier staan ze alle 16 op een rijtje

Kom naar de uitreiking, bij Werf& Live!

De allereerste Werf& Awards uit de geschiedenis zullen op 16 juni worden uitgereikt tijdens Werf& Live. Op dit jaarcongres staan niet alleen de ingezonden cases centraal, maar is een programma samengesteld boordevol interessante recruitmentverhalen. Onder andere Glassdoor (voor het eerst in Nederland!), Sonos en Lidl doen een boekje open over hun ervaringen. Mis niets en schrijf je nu in!

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners