Textkernel

Textkernel is al meer dan 20 jaar een wereldwijde leider in AI-gestuurde oplossingen voor werving en talentmanagement en loopt voorop bij het verbeteren van de efficiëntie in de HR- en werving & selectie-industrie. Onze innovatieve technologieën stellen wereldwijd meer dan 2.500 werving- en selectiebureaus, toonaangevende werkgevers, vacaturebanken en HR-softwareleveranciers in staat om efficiënter te werken. Dit stelt hen in staat slimmer te werken, een cultuur van innovatie te bevorderen en sneller vooruitgang te boeken.

As a global leader in AI-powered recruitment and talent management solutions for over 20 years, Textkernel has been at the forefront of driving efficiencies in the HR and Staffing & Recruitment industry. Our innovative technologies empower more than 2,500 Staffing & Recruitment agencies, leading employers, job boards, and HR Software Vendors worldwide. This enables them to work smarter, fostering a culture of innovation and faster advancement.

Bluewave

Wij zijn Bluewave: een digitaal bureau dat recruitmentstrategie, -marketing en -technologie combineert zodat jij structureel het juiste talent aan gaat trekken. Wij weten wat er kan en vooral wat werkt.

Bij Bluewave helpen wij je met het vertalen van jouw recruitmentbehoefte naar een slimme, duurzame strategie. Omdat het juiste talent aantrekken van groot belang is voor het succes van je organisatie, ontwikkelen we samen met jou een proactieve aanpak waarmee we talent boeien, verbinden en in beweging brengen.

Daarin vinden wij het belangrijk om écht je businesspartner te zijn.

Onze specialisten hebben jarenlange recruitmentervaring zodat we met elkaar een stevig fundament kunnen neerzetten waar je de komende jaren mee vooruit kan. Het resultaat is een effectieve interactie met talent dat écht kiest voor jouw werkgeversmerk.

RAAS

Recruitment 2.0 met RAAS

Recruitment kan sneller, leuker en innovatiever. Met die insteek zijn wij RAAS begonnen! Een full service dienstverlening die de best passende kandidaten uit de markt haalt en tegelijk recruitment processen optimaliseert.

Met ons Recruitment as a Service bieden wij recruitment diensten als Recruitment Process Outsourcing (RPO), Interim recruitment en traditionele W&S. RAAS is inzetbaar vanaf 1 vacature, in diverse branches en gaat complexe recruitment process optimalisaties graag aan.

Zo werken onze inhouse Recruiters dagelijks aan mooie recruitmentvraagstukken als directe collega van jouw organisatie. Hierbij worden zij ondersteund door het recruitment center. Een team van specialisten, AI gedreven recruitment tools en job marketing campagnes die 27/4 het recruitmentproces inzichtelijk maken, managen en verbeteren.

Een succesvolle optimale recruitment strategie staat of valt met een gedegen plan. Na een uitvoerige inventarisatie en de cultuur te hebben waargenomen creëren wij o.b.v. de doelstellingen een aanvalsplan. Ons Recruitment Grow Model geeft hierbij richting en inhoud aan hoe en wanneer er wat gedaan dient te worden.

Met deze aanpak zorgen we voor een verbeterde time, cost en quality of hire.

Volg onze LinkedIn en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends en interessante weetjes binnen het recruitmentlandschap.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien? Plan een vrijblijvende kennismaking, mail naar contact@raas.today of bel ons op 085 007 0769.

EN HR solutions

Mensen zijn van groot belang voor de groei en het succes van een organisatie. Wij helpen jou om het gewenste talent op het juiste moment in de relevantste contractvorm binnen te krijgen. Door onze expertise en ervaring ben je verzekerd van een passende oplossing voor ieder onderdeel van het recruitmentproces. Of het nu gaat om capaciteit, middelen, kennis of een combinatie hiervan.

EN HR solutions is de grootste onafhankelijke RPO partij van Nederland en al 20 jaar de recruitmentpartner van vele organisaties in uiteenlopende branches. Nationaal en internationaal. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de internationale Select Group. Wij hebben alle expertises in huis om jouw recruitment sterker te maken. Precies op dat onderdeel waar jij hulp kan gebruiken ontzorgen wij jou. Zo vind jij het beste talent op het juiste moment.

Met onze team van specialisten brengen wij expertise binnen op het gebied van onder meer: Recruitment Proces Outsourcing (RPO),Total Talent Acquisition (TTA), MSP, Project Recruitment, MKB Recruitment, Recruitment Marketing, Employer Branding , Werken-bij Websites en Diversiteit & Inclusie (D&I).

RecruitAgent.ai

RecruitAgent.ai – Dé AI recruiter van Nederland – Laat me voor jou een wervingscampagne maken. Van niets tot publicatie, lokaal, landelijk of internationaal. Gratis en binnen 5 minuten.

RecruitAgent.ai transformeert een lege pagina in doelgerichte en uitgevoerde vacatureteksten, compleet met vertalingen, een goed doordacht-data-driven-media plan, strategisch recruitment advies en een prachtige recruitment vacature pitch.

Vraag vrijblijvend een demo aan met behulp van deze link.

iD Employer Marketing & Media

Wij zijn iD Employer Marketing & Media
Betoverend werkgeverschap begint hier! Met onze aanpak verhogen we awareness, stimuleren we engagement en activeren we jouw werkgeversmerk. Zo vinden én behouden we toptalent.

Team iD bestaat uit slimme marketeers, strategische employer branding specialisten en een ijzersterk campagne team. Daarnaast hebben we een betrokken netwerk van professionele ‘partners in crime’ die ingezet kunnen worden bij de executie van bepaalde disciplines.

We geloven dat een sterk employer brand bijdraagt aan het succes van je organisaties. Het zorgt er niet alleen voor dat je de juiste mensen voor je bedrijf aantrekt. Het vergroot ook de kans dat deze mensen langer blijven en er positief gesproken wordt over je organisatie.

Met onze uitgebreide ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en mediastrategie bereiken we effectief je doelgroep met de juiste boodschap. We begrijpen hoe je van je eigen medewerkers echte loyale ambassadeurs kunt maken. Zij vormen immers de heartbeat van je organisatie en zijn het krachtigste middel voor jouw Employer branding en wervingsinspanningen.

Waar staan we voor?

  • Enthousiast & Energiek – BAM!
  • Met Humor – En een gezonde dosis zelfspot
  • To the Point – What you see is what you get
  • Met Kennis van Zaken – En een sterk netwerk dat onze kennis aanvult
  • Betrokken & Bevlogen – We gaan voor de langdurige relatie
  • Daadkrachtig – We get it done

Vol trots werken we onder andere voor Avans Hogeschool, Yara, Equans, RSM, Visser & Visser, CC7, Rijk Zwaan, DeSeizoenen.

LEF Media

Jouw merk van ongezien naar onvergetelijk! Jij en je collega’s verdienen het om gezien te worden. Door je publiek, klanten en trouwste fans. Maar, hoe zichtbaar zijn jullie nu? Het is tijd om lef te tonen om je doelgroep écht te raken. Wij gaan je daarbij helpen, met één heel belangrijk doel: de menselijke kant van jullie bedrijf eraf laten spatten door middel van onvergetelijke videocontent.

Hoe wij jou van ongezien naar onvergetelijk maken? Door de mensen in jouw organisatie een gezicht te geven met sprankelende en vurige video’s, reels, shorts, vlogs en vodcasts.

RAFT

RAFT brengt haar klanten graag verder in online marketing. We gaan graag het avontuur met je aan om jouw merk, bedrijf of organisatie in de juiste stroomversnelling te brengen. Hoe? Door als team samen te werken. Voor jou en met jou. Jij weet immers waar je heen wilt. Betere sales- resultaten? Meer collega’s? Een hogere merkbekendheid? Wij weten hoe je daar kunt komen en hebben de juiste mensen aan boord om je te helpen je doel te bereiken.

Digitaal bureau Elephant

Digitaal bureau Elephant ontwikkelt digitale oplossingen die de eindgebruiker verder helpen. Van technische websites tot complexe webshops en webapplicaties. En hoewel we ontzettend sterk zijn in development, stopt ons werk niet bij de techniek. Wij focussen ons op dat waar we écht goed in zijn. En dus nemen we zowel de development als design én strategie uit handen. Alles voor het beste eindresultaat. Samen kunnen groeien, dat is de essentie van digitaal bureau Elephant. We vertalen jouw strategische doelen naar perfect passende digitale oplossingen.

the HERD

Het digitale en creatieve landschap verandert snel. Er ontstaan steeds diepere niches. Het bureau met alle expertises is enorm en mist het directe en persoonlijke. Maar de juiste kleinschalige experts aan elkaar koppelen is niet makkelijk. Daarom verbindt the HERD de kleinere bureaus met de juiste expertises.

Employer Brand Builders

Employer Brand Builders zijn gestart in 2018, inmiddels zijn ze met een team van 20 zeer ervaren experts. Ze geloven in het bouwen van sterke en onderscheidende werkgeversmerken die intern en extern meetbaar zijn.

Employer Brand Builders helpt bij het transformeren, het optimaliseren en het innoveren van alle recruitment en employer branding activiteiten. Denk hierbij o.a. aan EVP ontwikkeling en implementatie, candidate en employee journeys, social media planning, KPI’s vaststellen en verschillende inspiratiesessies.