Adver-Online Group

Adver-Online Group is een toonaangevende business partner voor alle recruitment- en HR vraagstukken. Wij werken vanuit drie labels: AdverOnline, AdverStrategy en HROffice. Wij zijn toonaangevend in de wereld van werk en durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. We delen onze kennis en expertise, wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en bieden passende oplossingen voor een efficiënt recruitment- en HR proces.

AdverOnline Is een full-service arbeidsmarkt- en recruitment communicatiespecialist, gespecialiseerd in jobmarketing en employer branding. Wij vinden en binden nieuw talent met behulp van aansprekende recruitment campagnes. Daarnaast bieden we klanten de meest concurrerende positie als interessante werkgever op de arbeidsmarkt. Wij gebruiken data om precies te begrijpen waar kandidaten zich online begeven en kunnen onze klanten hierdoor maximaal adviseren.

AdverStrategy is onze employer branding tak waarmee wij ons richten op werkgever positioneringsvraagstukken. Wij helpen onze klanten om via een Employee Value Proposition (EVP) tot een authentieke en onderscheidende employer brand positionering te komen. We ontwikkelen candidate persona’s die helpen om je doelgroep beter aan te spreken en je communicatie gerichter te sturen. Wij combineren inzichten en strategie met creatieve concepten en uitvoering.

HROffice is de software partner voor al je recruitment- en HR vraagstukken. Beheer je gehele recruitmentproces met ons eenvoudig te koppelen applicant tracking system (ATS). Aan ons ATS kunnen wij alle tools koppelen, dit maakt het gebruik makkelijk en overzichtelijk voor de gebruiker. Daarnaast bieden wij een interactieve Referral Tool, een interne mobiliteit tool om de carrière ontwikkelingen van je medewerkers te stimuleren en onze Workforce Management oplossing zorgt voor een effectieve personeelsplanning.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS