Uniforce Professionals

Uniforce Professionals zijn zelfstandig professionals die ondernemen met de ondernemersvorm Declarabele Uren B.V. (DUBV).

Uniforce Professionals werken vanuit de ondernemersvorm, de Declarabele Uren B.V. (DUBV). De DUBV bestaat al sinds het jaar 2000 en is opgezet door Uniforce Group. Een Uniforce Professional is naast DGA van zo’n DUBV ook als directeur in loondienst bij die DUBV en daarmee verzekerd in het sociaal stelsel. Met een DUBV kan je werken voor wie je wilt en zolang je wilt. De opdrachtgever (of intermediair) hoeft zich geen zorgen te maken over de arbeidsrelatie, hoeft geen loonheffing en sociale verzekeringspremies af te dragen en heeft ook geen andere werkgeversverplichtingen.

RecruitNow

RecruitNow – non-stop recruitment innovatie

Staffingbureaus laten groeien door digitale kansen te benutten, dat is de missie van RecruitNow. Daarvoor ontwikkelden wij in samenwerking met Nederlandse staffingorganisaties een krachtig recruitment performance platform waarin ons Cockpit ATS, websites en recruitmentmarketing gekoppeld zijn.

Zo maakt RecruitNow het recruitmentproces futureproof: 100% digitaal, online en compliant.

Ontdek ons recruitment performance platform:

  • RecruitNow | Cockpit – Het enige ATS dat werkt op alle digitale devices en alles regelt rondom privacy en AVG. Door de geavanceerde match-technologieën plaats je meer kandidaten én maak je betere matches. Cockpit is volledig ontwikkeld voor en door staffingorganisaties en maakt het werk van recruiters en intercedenten eenvoudiger, overzichtelijk én een stuk leuker.
  • RecruitNow | Jobsite – Dé online vestiging van jouw staffingbureau, die met een optimale candidate journey van bezoekers sollicitanten maakt. En waar opdrachtgevers hun ideale wervingspartner leren kennen.
  • Online Results | Recruitmentmarketing – Maximaliseer jouw instroom met gerichte advertenties op de juiste social media en jobboards. De specialisten van onze joint venture Online Results helpen je om alle kansen van online recruitmentmarketing en jobadvertising maximaal te benutten.

Op die manier ondersteunen we jou in het complexe online recruitment proces. Dit doen we voor grote én kleine uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus en detacheerders. Want je bent nooit te klein om goed te digitaliseren.

Olympia, Luba, Daaf, Trixxo, WerkTalent, Eqib en ruim 100 anderen vertrouwen al op onze expertise. Benieuwd welke kansen jij kunt benutten? Ontmoet ons en plan een gratis advies op maat: www.recruitnow.nl