RecruitNow – non-stop recruitment innovatie

Staffingbureaus laten groeien door digitale kansen te benutten, dat is de missie van RecruitNow. Daarvoor ontwikkelden wij in samenwerking met Nederlandse staffingorganisaties een krachtig recruitment performance platform waarin ons Cockpit ATS, websites en recruitmentmarketing gekoppeld zijn.

Zo maakt RecruitNow het recruitmentproces futureproof: 100% digitaal, online en compliant.

Ontdek ons recruitment performance platform:

  • RecruitNow | Cockpit – Het enige ATS dat werkt op alle digitale devices en alles regelt rondom privacy en AVG. Door de geavanceerde match-technologieën plaats je meer kandidaten én maak je betere matches. Cockpit is volledig ontwikkeld voor en door staffingorganisaties en maakt het werk van recruiters en intercedenten eenvoudiger, overzichtelijk én een stuk leuker.
  • RecruitNow | Jobsite – Dé online vestiging van jouw staffingbureau, die met een optimale candidate journey van bezoekers sollicitanten maakt. En waar opdrachtgevers hun ideale wervingspartner leren kennen.
  • Online Results | Recruitmentmarketing – Maximaliseer jouw instroom met gerichte advertenties op de juiste social media en jobboards. De specialisten van onze joint venture Online Results helpen je om alle kansen van online recruitmentmarketing en jobadvertising maximaal te benutten.

Op die manier ondersteunen we jou in het complexe online recruitment proces. Dit doen we voor grote én kleine uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus en detacheerders. Want je bent nooit te klein om goed te digitaliseren.

Olympia, Luba, Daaf, Trixxo, WerkTalent, Eqib en ruim 100 anderen vertrouwen al op onze expertise. Benieuwd welke kansen jij kunt benutten? Ontmoet ons en plan een gratis advies op maat: www.recruitnow.nl

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS