Roestvrij Taal

De ideale kandidaat in beeld brengen. En vervolgens een vacaturetekst schrijven die precies de juiste snaar raakt. Dat is de kracht van Roestvrij Taal. Het bureau helpt werkgevers en intermediairs om hun doelgroepen te bereiken met wervende vacature- en andere jobbrandingteksten. Employer branding en aandacht voor de candidate experience lopen als een rode draad door de dienstverlening, net zoals een continue focus op online vindbaarheid en de ontwikkelingen daarin.

HeadFirst Group

HeadFirst Group is toonaangevende, internationale HR-dienstverlener en specialist op het gebied van het professioneel organiseren van vaste en flexibele arbeid. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen: Managed Service Providing, Recruit Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy. Er werken dagelijks meer dan vijftienduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 1,5 miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de intermediairs HeadFirst, Between en Myler, MSP-dienstverlener Staffing Management Services en RPO- en recruitment specialist Sterksen.

Door de unieke samenstelling van bedrijven – met ieder zijn eigen specialistische diensten – heeft HeadFirst Group een oplossing voor ieder recruitmentvraagstuk.

 • HR-consultancy

Onze experts, met decennialange praktijkervaring in de flexmarkt, adviseren over het strategische personeelsbeleid en de rol van externe inhuur hierin. Met een gefundeerd inhuurbeleid voor de organisatie als eindproduct.

 • Managed Service Providing

Als verlengstuk van de HR- of Inkoopafdeling neemt ons label Staffing Management Services het inhuurproces – volledig of gedeeltelijk – uit handen. Sterker nog: wij optimaliseren het tot in de puntjes.

 • RPO

Als RPO-partner ontzorgen wij bij de werving van nieuw personeel. Besteed het volledige – of gedeeltelijke – recruitmentproces met een gerust hart aan ons uit.

 • Matchmaking

Namens het label HeadFirst ontsluiten wij de complete flexibele arbeidsmarkt, biedt de keuze uit de beste professionals en verzorgt na een succesvolle match de complete administratieve afhandeling.

 • Contracting

Ook als de werving & selectie van professionals zelf is verzorgt, kunnen wij ingeschakeld worden voor een risicovrije verwerking. Wij beheren de contracten, verzorgen de administratieve en financiële administratie en sluiten inhuurrisico’s uit.

 • Freelance & Supplier Management System

Select is ons inhouse ontwikkelde platform, dat vraag en aanbod slim en data driven dichter bij elkaar brengt dan ooit.

Joboti

Joboti laat je nog slimmer werken. Hiermee wordt een deel van het recruitmentproces gedigitaliseerd en haal je hogere conversieratio’s, 24/7 bereikbaarheid, snelheid, efficiëntie en een verbeterde candidate experience in huis. Stuur bijvoorbeeld Job alerts via WhatsApp of laat kandidaten via WhatsApp solliciteren. We koppelen WhatsApp direct aan je ATS systeem, dus alle informatie landt direct op de goede plek en is voor iedereen bereikbaar.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Kockelkoren experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en natural language processing, Van Neerven werkte als bureau en corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment-processen op een leuke manier te automatiseren, door middel van chatbots. En dat lukte.

De Amsterdammers ontwikkelden een virtuele recruitment-assistent, Eva genaamd, die via verschillende chatkanalen, zoals WhatsApp of een widget op de website, communiceert met kandidaten (of opdrachtgevers). 

 

HROffice

Complexe HR processen leuker maken, dat is de kern van HROffice.

HROffice is de software development tak van
Adver-Online. Wij leveren een substantiële bijdrage aan het vereenvoudigen van de complexiteit van HR processen. HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor jouw specifieke HR vraagstuk. Om onze doelen te bereiken verbinden we onze eigen – én applicaties van derden – onderling end onafhankelijk met elkaar.

Wij geloven in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR applicaties. Zo kunnen HR teams hun eigen HR flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart onze klanten niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR proces. Vanuit onze kantoren in Heemstede, Utrecht en Amsterdam ontwikkelen wij de volgende HR-oplossingen:

 • Media: slimme en data gedreven recruitment campagnes
 • Werken-bij-sites: waar de perfecte employer branding begint
 • Recruitment: een innovatief ATS systeem voor de beste candidate experience
 • Contracts: eenvoudig en rechtsgeldig digitale contracten opstellen
 • Pre-boarding: start met inwerken vóór de 1e werkdag
 • Onboarding: creëer de ultieme ervaring, van nieuwe medewerker naar ambassadeur
 • Workforce Management: vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning
 • Offboarding: breng de employee journey tot een perfect einde
 • Connect: verbind het volledige HR-proces van je organisatie

Organisaties zoals People & Payment, Purdey, Praxis, Dachser, Lucardi, Holland Casino, Volkers Wessels, VRT en Ronden Banden zijn tevreden klanten van HROffice. Zelf benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op www.hroffice.eu of plan direct een afspraak in: info@hroffice.nl.

SteamTalmark

Gedeelde ambities zijn onweerstaanbaar.

SteamTalmark brengt ambities van talenten en werkgeversmerken samen. Irresistible employer branding noemen we dat. Met advies, campagnes en tech maken we organisaties succesvol en mensen gelukkig.

SteamTalmark is de krachtenbundeling van twee bureaus met een sterk track record op het gebied van employer branding, recruitmentcampagnes en carrièresites en koppeling met recruitmentsystemen.

We werken voor grote merken én kleine organisaties met flinke ontwikkelambities. Van IT tot zorg, van overheden tot commerciële organisaties en sectorkoepels. En als het aan ons ligt, ook voor jou.

 

eelloo

eelloo gaat voor een arbeidsmarkt met plek voor iedereen

eelloo werkt met organisaties, HR-dienstverleners, assessmentbureaus en talent experts aan een arbeidsmarkt waarin iedereen van waarde is. Dat doen we met online producten, diensten en advies. Vanuit Fort ‘t Hemeltje in Houten zijn we een werkend voorbeeld van anders organiseren. Geen knellende profielen, managers en KPI’s, maar alle ruimte voor grote ambities.

Kijk voor meer informatie op: eelloo.nl