Joboti

Het gaat razendsnel met Joboti: een startup die met een chatbot voor recruitment-toepassingen de wereld verovert. Gestart in 2016 mag het Amsterdamse bedrijf nu al gerenommeerde corporates, detacheerders  en uitzendbureaus tot zijn klanten rekenen.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Kockelkoren experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en natural language processing, Van Neerven werkte als bureau en corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment-processen op een leuke manier te automatiseren, door middel van chatbots. En dat lukte.

De Amsterdammers ontwikkelde een virtuele recruitment-assistent, Eva genaamd, die via verschillende chatkanalen, zoals WhatsApp of een widget op de website, communiceert met kandidaten (of opdrachtgevers). Diverse bedrijven maken reeds gebruik van deze slimme virtuele assistenten en de telefoon van Joboti blijft rinkele

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.