Joboti laat je nog slimmer werken. Hiermee wordt een deel van het recruitmentproces gedigitaliseerd en haal je hogere conversieratio’s, 24/7 bereikbaarheid, snelheid, efficiëntie en een verbeterde candidate experience in huis. Stuur bijvoorbeeld Job alerts via WhatsApp of laat kandidaten via WhatsApp solliciteren. We koppelen WhatsApp direct aan je ATS systeem, dus alle informatie landt direct op de goede plek en is voor iedereen bereikbaar.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Kockelkoren experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en natural language processing, Van Neerven werkte als bureau en corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment-processen op een leuke manier te automatiseren, door middel van chatbots. En dat lukte.

De Amsterdammers ontwikkelden een virtuele recruitment-assistent, Eva genaamd, die via verschillende chatkanalen, zoals WhatsApp of een widget op de website, communiceert met kandidaten (of opdrachtgevers). 

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS