Partner Succes Manager Werf& – Rotterdam

Jij wordt blij als anderen mensen blij zijn. Jij voelt feilloos aan waar de behoeften van onze partners liggen, netwerken zit in jouw bloed. Je toont belangstelling en hebt een positieve instelling. Problemen verander jij moeiteloos in oplossingen.

Shaista Raghoebarsing Op 12 januari 2023
Gem. leestijd 3 min 655x gelezen
Deel dit artikel:
Partner Succes Manager Werf& – Rotterdam

Wat ga je precies doen?

Bij Werf& zorgen we er voor dat iedereen die verantwoordelijk is voor het werven en behouden van medewerkers up-to-date blijft middels online content, webinars, inspiratiesessies, nieuwsbrieven en geweldige events. Dit doen wij inmiddels al meer dan 15 jaar en is onze community volwassen, groot en ijzersterk. Ons team heeft de taak om de markt te blijven inspireren, innoveren en informeren op niveau.

Als aanspreekpunt voor onze partners weet jij wat ze nodig hebben en zet jij dit om in actiepunten. Jij weet hen altijd proactief te verrassen en zet alle acties uit die voortkomen uit het aangaan, verlengen en intensiveren van onze partnerships. Ook ben je verantwoordelijk voor new business. Dat betekent dat je (marketing)activiteiten bedenkt en uitzet en bedenkt hoe we onze samenwerkingen naar een nog hoger niveau tillen. Met jouw creativiteit weet je partners te verrassen met leuke en spontane experiences. Jij zet de juiste collega’s in om de nodige acties uit te voeren en bewaakt de planning en kwaliteit. Ook help je mee met het organiseren van events en bezoek je zelf ook regelmatig events. Jij bent de absolute ambassadeur van ons prachtige label.

Vind jij het vakgebied recruitment en ook alles wat met arbeidsmarktcommunicatie te maken heeft interessant? Ben jij ook nog eens super sociaal en gastvrij? Wij zoeken een enthousiaste collega voor onze recruiterscommunity Werf&, in de rol van Partner Succes Manager: ‘you connect & care’

 

Wat bieden wij jou?

Naast een hele mooie werkplek in Rotterdam, leuke collega’s, maandborrels, teamuitjes zoals een vakantie naar Jordanië, een eigen laptop en heel veel flexibiliteit, ruimte en verantwoordelijkheid:

 • Onbeperkt aantal opleidingen om te volgen en toegang tot alle relevante events
 • Ruimte om tot 2 a 3 dagen per week thuis te werken
 • Onwijs leuke partners en relaties
 • Vrijheid om mee te denken in nieuwe producten en marketingacties
 • Salaris tussen de 3250 – 4000 euro op basis van 40 uur per week, al naar gelang ervaring
 • Een tijdelijk contract voor 32-40 uur per week met uitzicht op vast
 • Kilometervergoeding
 • De mogelijkheid tot het opbouwen van een geweldig netwerk

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je komt altijd met een glimlach naar je werk
 • Je hebt interesse in of een passie voor één of meerdere van deze onderwerpen: recruitment/sales/arbeidsmarktcommunicatie/hospitality
 • Commercieel en een enorm hoge dosis positieve energie
 • Je houdt van plannen en organiseren
 • Je werkt nauwkeurig en hebt bij voorkeur ervaring met Active Campaign
 • Je past je snel aan wanneer de omstandigheden wijzigen
 • Je praat en schrijft zowel goed in het Nederlands als Engels
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, maar fulltime mag ook
 • Je houdt van gezelligheid, net zoals de deelnemers van onze events én natuurlijk onze collega’s

 

Over Werf&

Werf& wil recruiters informeren en inspireren, onder meer met verhalen op de website, maar ook met evenementen. In januari 2008 is ons verhaal begonnen, met de allereerste printeditie en sinds 2015 hebben wij ons ontwikkeld tot hét online platform over werving en selectie in Nederland.

Ons team bestaat uit 2 marketeers, een content creator, een eindredacteur, een eventmanager en een managing director. Wij zoeken een Partner Succes Manager om ons zorgvuldig opgebouwde en zeer gewaardeerde partnernetwerk heel veel liefde en een onvergetelijke Werf& ervaring te geven. Onze partners zijn enorm belangrijk en verdienen alle aandacht die nodig is om zowel hun als onze eigen business te laten groeien en bloeien.

 

Reageer makkelijk en snel!

Benieuwd naar meer? Bel of stuur een whatsappje naar onze recruiter Marjolein Lokenberg op 06 14 11 93 77, zij vertelt je graag meer over deze vacature.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners