People Masterminds: een arbeidsovereenkomst op 1 pagina?

Een arbeidsovereenkomst op 1 pagina. Het klinkt hooggegrepen, maar het is toch echt mogelijk. Eveliese Luiting en Kristel Moedt bespreken het in hun gloednieuwe podcast People Masterminds.

Redactie Op 05 augustus 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 1165x gelezen
Deel dit artikel:
People Masterminds: een arbeidsovereenkomst op 1 pagina?

Met de verfrissende woorden Dare. Embrace. Amaze. kickstarten Kristel Moedt en Eveliese Luiting hun platform Peoplemasterminds.com. De dames zijn live met een podcastserie over een  vernieuwende HR aanpak en delen verhalen van inspirators die het anders durven doen. Kristel en Eveliese zijn van mening dat een sterke mens- en cultuur gerichte strategie de sleutel is voor succesvolle groei voor iedere organisatie.

Ticket of trust

Hun eerste podcast heeft als onderwerp een arbeidsovereenkomst op 1 pagina. De dames interviewen vernieuwende arbeidsrechtadvocaat Daniel Maats die deze contractvorm al in de praktijk heeft toegepast. Hij legt uit wat dit “ticket of trust” betekent en in welke cultuur het functioneert. Daniel licht toe dat dit de spagaat is tussen angst en vertrouwen en laat ons inzien dat al veel geregeld is via het bestaande arbeidsrecht. Is jouw organisatie klaar voor een fris, zelfverzekerd contract in plaats van een stoffig, lang en juridisch zwaar document?

Veel is al geregeld via het bestaande arbeidsrecht

De volgende podcast staat gepland voor medio augustus en gaat over onbeperkte vakantiedagen.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners