Podcast People Masterminds: over het nut van onbeperkte vakantiedagen

Van je werkgever een onbeperkt aantal vakantiedagen krijgen, is dat te mooi om waar te zijn? Welnee! Steeds meer organisaties bieden met succes deze arbeidsvoorwaarde aan. Eveliese Luiting bespreekt met Kristel Moedt het waarom in een podcast.

Redactie Op 05 september 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 641x gelezen
Deel dit artikel:
Podcast People Masterminds: over het nut van onbeperkte vakantiedagen

Vakantiedagen zoveel als je zelf wilt? Al meerdere malen heeft Kristel Moedt de bijzondere arbeidsvoorwaarde met succes ingevoerd. Het past bij een nieuwe, verfrissende HR-aanpak waarbij organisaties een sterk cultuur- en mensgerichte strategie voeren, zegt ze.

‘Onbeperkt vakantiedagen past bij een verfrissende HR-aanpak.’

In de podcast People Masterminds interviewt Eveliese haar collega Kristel hierover. Daarbij stelt de laatste onder meer dat een onbeperkt aantal vakantiedagen niet zozeer een arbeidsvoorwaarde is, maar meer een cultuurstatement. Tijdens het gesprek komen vragen voorbij als: is onbeperkt echt onbeperkt? Zit je dan niet regelmatig in een leeg kantoor? En wat zet je dan in je arbeidscontract? En, denk jij dat jouw organisatiecultuur de juiste basis vormt voor deze relaxte verlofregeling?

Nieuwe vormen

Iedere 6 weken volgt er een nieuwe podcast. In de volgende afleveringen bespreken Kristel en Eveliese onder andere nieuwe vormen van belonen, beoordelen en de OR.

Of via de link

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners