Home Kennisdocs Praktische adviezen om feedback in te bouwen in de Candidate Journey

Praktische adviezen om feedback in te bouwen in de Candidate Journey

223 keer
0
feedback

Hoe maak je jezelf aantrekkelijker voor talent met Continuous Feedback? In een nieuw whitepaper gaat Carerix er uitgebreid op in.

Goed feedback kunnen geven hoort bij een goede candidate experience. De kandidaat voelt zich gewaardeerd als er om zijn of haar mening wordt gevraagd en de recruiter leert op deze manier waar hij of zij het proces kan verbeteren. Betere candidate experiences zorgen voor een betere candidate journey. Het werkgeversimago heeft alleen maar profijt van feedback van de kandidaat. Maar hoe doe je dat nou, feedback inbouwen in de Candidate Journey? In een recent whitepaper geeft Carerix een paar praktische adviezen hierover.

Een unieke reis voor iedereen

Het gaat er daarbij onder meer om een candidate experience te beschouwen als een reis. De Candidate Journey ontvouwt zich anders in elk unieke geval want mensen zijn – natuurlijk – uniek. Niet iedere kandidaat volgt hetzelfde pad, maar als recruiter moet je wel begrijpen dat na iedere bocht een splitsing volgt. Je wilt ervoor zorgen dat de reis voor elke kandidaat resulteert in het pad waarop zij een promotor blijven van jouw imago.

Benieuwd hoe je dat doet?

Download dan hier de whitepaper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here