Profiteer nu van combikorting op tickets voor Werf& Live en Talent Acquisition Live

Redactie Op 28 februari 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 320x gelezen
Deel dit artikel:
Profiteer nu van combikorting op tickets voor Werf& Live en Talent Acquisition Live

Moeite om te kiezen tussen alle events die er zijn op recruitmentgebied? Geen zorgen, want wij bieden een combiticket aan voor Werf& Live en Talent Acquisition, waarbij je 50% korting krijgt op het tweede event.

Talent Acquisition Live

Op 18 april kun je tijdens de tweede editie van het internationale event Talent Acquisition Live alles horen op het gebied van sourcing, technologie en strategie. In De Nieuwe Liefde te Amsterdam zul je sprekers zien als Karen Azulai (Everythingsourcing.com), Gilles Stephan (o.a. Tommy Hilfiger) en Maarten Bokhoven (ABN Amro). Alle sessies zijn in het Engels.

Werf& Live

Werf& Live is hét event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Op donderdag 16 mei kun je in de Rijtuigenloods in Amersfoort luisteren naar namen als Kevin Wheeler, Carline van Veen (Tony’s Chocolonely) en Vincent Frijdal (Ikea). Natuurlijk reiken we ook weer de Werf& Awards uit voor impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Het inzenden van cases daarvoor is geopend en is nog mogelijk tot 15 maart om 17.00 uur.

Je kunt de combikorting hier vinden. We zien je graag op 18 april en 16 mei!

Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners