Home Baanwisselaars Rajshree Nandpersad: Recruitment Project Professional

  Rajshree Nandpersad: Recruitment Project Professional

  143 keer
  0

  Oude situatie

  Oude functie: Corporate IT Recruiter
  Oude werkgever: Cavero

  Nieuwe situatie

  Nieuwe functie: Recruitment Project Professional
  Nieuwe werkgever: Compagnon

  Ingangsdatum : 1-11-2018

  Ik heb besloten mij aan te sluiten bij het Recruitment Talent Program van Compagnon, omdat ik mij graag verder ontwikkel in het vak. Als recruitment professional word ik vanuit Compagnon gedetacheerd naar verschillende organisaties voor tijdelijke opdrachten op het gebied van werving & selectie

  De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment Basic en Leergang Recruitment Advanced van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here