Rajshree Nandpersad: Recruitment Project Professional

Redactie Op 26 november 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 784x gelezen
Deel dit artikel:
Rajshree Nandpersad: Recruitment Project Professional

Oude situatie

Oude functie: Corporate IT Recruiter
Oude werkgever: Cavero

Nieuwe situatie

Nieuwe functie: Recruitment Project Professional
Nieuwe werkgever: Compagnon

Ingangsdatum : 1-11-2018

Ik heb besloten mij aan te sluiten bij het Recruitment Talent Program van Compagnon, omdat ik mij graag verder ontwikkel in het vak. Als recruitment professional word ik vanuit Compagnon gedetacheerd naar verschillende organisaties voor tijdelijke opdrachten op het gebied van werving & selectie

De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment Basic en Leergang Recruitment Advanced van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners