RaymakersvdBruggen als nieuwe vriend van Werf&

Peter Boerman Op 19 september 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1103x gelezen
Deel dit artikel:
RaymakersvdBruggen als nieuwe vriend van Werf&

RaymakersvdBruggen, 100% gespecialiseerd in Human Resources, stellen we trots aan u voor als nieuwe vriend van Werf&.

HR is een onmisbaar element binnen uw organisatie. Het is daarom belangrijk om de beste mensen en HR expertise in huis te hebben. RaymakersvdBruggen (RvdB) zorgt met HR Sourcing voor de juiste mensen op de juiste plek. Heeft u advies nodig bij HR vraagstukken over bijvoorbeeld de ontwikkeling van medewerkers, HR beleid en instrumenten of juridische kwesties? HR Consultancy van RvdB brengt u pragmatische oplossingen.

Jaarlijks spreken de medewerkers van RvdB meer dan 1000 HR professionals. Over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en waar ze naar toe willen ontwikkelen. Dat koppelt RvdB aan haar opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en HR expertise.

RvdB nodigt haar klanten uit aan de keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat ze zo de kwaliteit hoog kunnen houden. RvdB weet welke HR vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen ze samen met de klant tot praktische oplossingen.

Voordelen voor Vrienden

Als Vriend van Werf& laat je zien dat je Werf& een warm hart toedraagt. Werf& geeft daar heel wat voor terug. Als Vriend van Werf& ontvang je jaarlijks namelijke vele extra’s:

  • 1 toegangsticket voor Werf& Live of De Wereld Werft (t.w.v. € 395,-)
  • Logo of naam op vriendenpagina in Werf& magazine (januari 2015, t.w.v. € 150,-)
  • Logo of naam met link op vriendenpagina op werf-en.nl (heel jaar, t.w.v. € 150,-)
  • 2 jaarabonnementen op Werf& magazine: voor jezelf en/of om relatie(s) mee te verblijden (t.w.v. € 80,-)​

Wat kost het om Vriend van Werf& te worden?

Voor € 500,- per jaar (excl. BTW) word je Vriend van Werf&. Wanneer je vriend voor drie jaar wordt, betaal je zelfs maar € 400,- per jaar.

Meld je aan als vriend van Werf&


Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners