Word jij ook koploper in het gebruik van A.I. binnen recruitment? [ADV]

Samen met een groep zogeheten ‘koplopers’ wil RecruitAgent.ai in een pilot van 5 tot 8 weken A.I. gaan gebruiken én testen als productiviteitstool binnen recruitment. Doe jij ook mee?

 

 

Redactie Op 04 februari 2024
Gem. leestijd < 1 minuut 268x gelezen
Deel dit artikel:
Word jij ook koploper in het gebruik van A.I. binnen recruitment? [ADV]

Van vacature-intake tot recruitment marketing en het gebruik van arbeidsmarktdata, en van campagnes, tot matching, sourcing en de publicatie van vacatures: overal in het recruitmentproces bevindt zich tegenwoordig allerlei artificial intelligence. Het recent opgerichte RecruitAgent.ai wil de komende weken in een pilot deze A.I. gaan gebruiken én testen als productiviteitstool binnen recruitment.

‘Onze verwachting is dat de uren die je hieraan besteedt, direct dubbel en dwars terugverdiend worden.’

Om dit te laten slagen, is het bedrijf nog op zoek naar een aantal potentiële ‘koplopers’. Oftewel: 10 interim recruiters en 10 teams van 3 tot 5 recruiters/recruitment marketeers (bij organisaties en bureaus) worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit pilotprogramma waarin recruitment automatisering, hands-on ervaring, kennisdeling en samenwerking centraal staan. ‘Onze verwachting is dat de uren die je hieraan besteedt, direct dubbel en dwars terugverdiend worden’, aldus een van de initiatiefnemers, Geert-Jan Waasdorp.

Van start op 7 februari

Het pilotprogramma gaat op woensdag 7 februari van 12:00 tot 12:45 van start met een introductiewebinar. Hier krijg je als geïnteresseerde meteen uitleg over het pilotprogramma, waar onder meer enkele interactieve A.I. Friday-workshops in Rotterdam bij horen, inclusief lunch & inspirerende sprekers. Aanmelden voor het introductiewebinar op woensdag 7 februari kan hier. De hoop is om in 2 verschillende groepen de komende 5 tot 8 weken de tool te gaan testen en ambassadeurs te creëren.

Pilot Program

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners