Recruiters Connected: Geslaagd event in Eindhoven [ADV]

Regelmatig organiseert Recruiters Connected kennis- en netwerkevents. Op 11 augustus vond zo’n event voor het eerst plaats in Eindhoven. En dat bleek goed te bevallen.

Valérie van der Ven Op 22 augustus 2022
Gem. leestijd 3 min 259x gelezen
Deel dit artikel:
Recruiters Connected: Geslaagd event in Eindhoven [ADV]

Op 11 augustus organiseerde Recruiters | Connected een kennis- en netwerkevent waar vier experts spraken over recruitmentmarketing,- data, – software en meer. Het vond voor de eerste keer plaats in Van der Valk Hotel Eindhoven. Een mooie locatie, inspirerende sprekers en enthousiaste leden zorgden voor een geslaagd event. Wat kun je verwachten van de events van Recruiters | Connected en hoe ziet de planning eruit?

Voor het eerst in Brabant

Recruiters | Connected is de grootste netwerkclub voor recruitmentprofessionals van Nederland. Leden die al langer lid zijn, weten dat Amsterdam de vaste basis is van de organisatie. Dat is hun thuis en een ideale locatie voor events. Voorgaande events vonden dan ook veelal plaats in het Corendon Hotel in Badhoevedorp.

De events van Recruiters Connected hebben in de basis een vast programma.

De events van Recruiters | Connected hebben in de basis een vast programma. Deelnemers kunnen presentaties volgen in nette zalen en de middag sluiten ze af in de Skylounge van het hotel. Hier kun je onder het genot van een hapje en een drankje borrelen en netwerken.

Durven uitbreiden

Je kunt als organisatie op safe spelen en je events in de Randstad blijven organiseren. Maar bij Recruiters | Connected weten ze ook: op een gegeven moment sta je stil. En aangezien zij ook een hoop leden in het zuiden van het land hebben, maakten ze de stap om naar Brabant te gaan. De keus viel op Eindhoven en dat is maar goed ook. Niet alleen leden uit Eindhoven, maar ook uit Limburg bezochten het event. Wat een enthousiasme!

Geen geslaagd event zonder goede sprekers

Recruitment is onwijs veelzijdig en bestaat uit verschillende aspecten. Je leert recruitment niet op school en zult moeten leren door te doen. Bovendien benadrukt Recruiters | Connected het vaker: recruitment krijg je onder de knie door te leren van elkaar. Daarom staan hun events in het teken van kennisoverdracht. Op het event van 11 augustus waren vier sprekers aan het woord.

1. Brain-based assessment games met BrainsFirst

Op basis van resultaten uit games zien wat iemand slim maakt en waar iemand goed in is. BrainsFirst is volledig gericht op data, waardoor shortlists van kandidaten volledig objectief en bias-free zijn.

2. Recruitmentoplossingen met EN HR solutions

EN HR solutions is expert op het gebied van onder andere RPO en employer branding. Hoe kun je met slimme recruitmentoplossingen je recruitmentproces on- én offline versterken?

3. Programmatic recruitment met Brockmeyer

Brockmeyer vertelde meer over programmatic recruitment. Een ontwikkeling in recruitmentlandschap die veel aandacht verdient. Met programmatic recruitment bied je op relevante kliks binnen bijvoorbeeld vacaturesites.

4. Strategic recruitment met Maud Kuipers

Het beginpunt van alle goede recruitment is strategie. Maud Kuipers – eigenaar van Recruitment Rocks – weet hier alles van en vertelde hoe zij organisaties helpt in hun bedrijfsvoering door recruitment goed op de kaart te zetten.

Plannen voor volgende events

De organisatie van Recruiters | Connected is al bezig met het plannen van volgende events. Het event op 13 oktober 2022 vindt plaats op de vertrouwde locatie: het Corendon Hotel in Badhoevedorp. Vervolgens zijn ze te vinden in Rotterdam en begin 2023 gaan ze naar Arnhem. Bekijk hier de agenda.

Lees ook

Deel dit artikel:

Valérie van der Ven

Partner Succes Managerbij Werf& | ToTalent
Valérie is een servicegerichte dame met een achtergrond in hospitality & hotelmanagement. Na jaren in mooie hotels te hebben gewerkt, is ze in 2018 overgestapt naar - zoals ze het zelf noemt - het kantoorleven. Gestart in verkoop binnendienst, vervolgens ervaring opgedaan binnen HR en zo doorgegroeid naar recruitment als coördinator. Vanaf 1 maart 2021 is ze werkzaam bij Werf& | ToTalent. Valérie is erg enthousiast om de recruitmentindustrie van top tot teen te leren kennen en haar doel is om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Partners kunnen met al hun vragen terecht bij Valérie.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners