Recruiters die willen dansen: er zijn nog kaarten voor RIDE

Peter Boerman Op 18 november 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 785x gelezen
Deel dit artikel:
Recruiters die willen dansen: er zijn nog kaarten voor RIDE

Op 19 november vindt weer het jaarlijkse Recruitment Industry Dance Event plaats, na afloop van TruAmsterdam bij Akhnaton.

Overdag zullen tijdens The Recruitment Unconference maximaal 150 recruitment-deskundigen (corporate recruiters, adviseurs en leveranciers) met elkaar brainstormen over het vak. In 4 streams totaal zijn ruim 20 tracks te volgen. Onderwerpen variëren van sourcing tot advertising, van gaming tot ATSkeuzes.

TruAmsterdam day 4

Voetjes van de vloer

‘s Avonds is het dan voetjes van de vloer tijdens RIDE. Zo’n 400 party animals uit de recruitmentwereld komen dan samen om met collega’s wat te drinken of op de opzwepende beats van de DJ de dansvloer onveilig te maken. Verkleden is verwacht, liefst in een outfit ‘wat jij later wilde worden’. Waar TruAmsterdam inmiddels bijna uitverkocht is, zijn voor RIDE nog kaartjes te reserveren.

TruAmsterdam party 1

Beelden: TRU en RIDE 2014

Lees ook

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners