Rogier Thewessen van StudentenWerk wint Loey Award

Peter Boerman Op 05 september 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1910x gelezen
Deel dit artikel:
Rogier Thewessen van StudentenWerk wint Loey Award

Rogier Thewessen is met StudentenWerk uitgeroepen tot de beste online ondernemer van Nederland. Gisteren ontving hij de Loey award (Leading Online Entrepreneur Of the Year).

StudentenWerk

Thewessen richtte StudentenWerk in 2000 op, samen met compagnons Hugo de Koning en Bram Bosveld. Inmiddels runt het drietal de grootste uitzendbureau voor studenten en jonge professionals, met 250 werknemers in 25 vestigingen en een omzet die dit jaar over de 100 miljoen gaat.

Businessmodel veranderen

Roger Thewessen online ondernemer van het jaar LOEY awardOnline marketing is volgens Thewessen de motor achter dit succes. “Als je de online technieken goed begrijpt, kun je het businessmodel van de uitzendwereld veranderen. Dat is ook onze droom: in de toekomst bel je geen recruiter meer als je een kracht zoekt, maar vindt je die zelf online.” Thewessen is ontzettend trots op zijn titel, “en de komende twintig jaar gaan we gewoon lekker door, lekker knallen.”

Geen angst, mogelijkheden

Volgens juryvoorzitter Reinout  Oerlemans was de keuze zwaar, maar unaniem. “Rogier heeft ons overtuigd door de passie waarmee hij onderneemt, hij kent geen angst maar ziet veel eerder de mogelijkheden en hij heeft tijdens zijn pitch wel tien nieuwe opportunities weten te noemen die hij voor zijn bedrijf zag.” En die pretoogjes, die hebben ook het rapport gehaald van de jury, met daarin naast Oerlemans ondernemers als Michiel Mol (ex-Lost Boys), Pieter Zwart (Coolblue), Peter Driessen (Spil Games) en Willem Sijthoff (Adformatie Groep). Pieter Zwart was vorig jaar zelf winnaar van een Loey.

Foto: StudentenWerk via Twitter

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners