Schrijf nu in voor De Wereld Werft

Peter Boerman Op 02 oktober 2012
Gem. leestijd 2 min 1357x gelezen
Deel dit artikel:

Op 6 december a.s. vindt alweer de 4e editie van het vakevent De Wereld Werft plaats. Ruim 250 professionals ontmoeten elkaar om rond het thema Indruk en Impact de nieuwste mogelijkheden in het vakgebied te ontdekken en ervaringen uit te wisselen. Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Inschrijving is geopend

De Wereld Werft (DWW) is hét event voor arbeidsmarktcommunicatie en werving en biedt je de ultieme gelegenheid om je kennis bij te spijkeren en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Tijdens de workshops en interactieve presentaties staat  het thema Indruk en Impact centraal. Wij bieden je dit jaar twee maal negen workshops. Per ronde kun je bij inschrijving kiezen aan welke workshop/sessie je wilt deelnemen. Het aantal plaatsen per workshop is beperkt, dus wees er snel bij. De ervaring leert dat de meest populaire workshops al snel zijn volgeboekt.

Programma

De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. doelgroepgericht werven, searching, seo, social media referral, video recruitment, employer branding, arbeidsmarktonderzoek, de laatste trends en ontwikkelingen en vele praktijkcases. Het programma biedt naast informatie en inspiratie ruime gelegenheid voor interactie, ontspanning en gezelligheid.

Om 12.00 uur gaan de deuren open en kun je gebruikmaken van een inlooplunch. Om 13.00 uur trappen we af met de plenaire opening. Net als vorig jaar is dagvoorzitter Jaap Vriend gastheer en gespreksleider. Vervolgens kan je kiezen uit een grote variatie aan workshops en interactieve presentaties. Wij sluiten het inhoudelijke programma om 17.20 uur af met een inspirerend inkijkje in de wereld van het Holland Heineken House. Direct na de plenaire afsluiting kan je verder praten, borrelen en genieten van het standing diner dat zal worden verzorgd door Regardz.

Korting voor jaarabonnees Werf&

Wie een jaarabonnement heeft op Werf& magazine, krijgt korting bij deelname aan DWW. Heb je nog geen abonnement, schrijf dan nu in voor het event. Je ontvangt dan naast een toegangsbewijs ook een gratis jaarabonnement op Werf&!

Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website.

Partners

De Wereld Werft wordt georganiseerd door Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Dit jaar wordt het programma mede aangeboden door onze partners Broadbean, Cammio, Compagnon, Connexys, CTB Flex, Expand Online en RecruitR.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers en de inschrijfmogelijkheden vind je op de website van De Wereld Werft.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners