Home Selectie Jaarcongres Sprekers Alice Diels

Alice Diels

Alice Diels is sinds 2017 werkzaam als HR Directeur bij Sodexo Nederland. Sodexo biedt met 4000 medewerkers in Nederland en 425.000 medewerkers wereldwijd  Quality of Life service aan. Het motto bij alle diensten van Sodexo is ‘Improving the Quality of Life’. Want door het dagelijks leven meer kwaliteit te geven, draagt Sodexo bij aan het succes van haar cliënten. In Nederland levert Sodexo een volledig pakket aan ‘On-site Services’ voor cliënten in het bedrijfsleven, bij overheidsdiensten, zorg- en onderwijsinstellingen. Zelfs voor offshore, op boorplatformen. Het servicespallet omvat onder andere landscaping, gebouwbeheer, receptiediensten, beveiliging, beheer en uitgifte van bedrijfskleding, wagenparkbeheer, restauratieve voorzieningen en vele andere facilitaire services, zodat cliënten zich volledig kunnen richten op hún bedrijfsactiviteiten.

Voordat Alice de functie HR directeur bij Sodexo aannam werkte ze onder meer als HR Directeur bij Nuon en in verschillende HR functies bij TNT Post. Alice is sinds juli 2017 voorzitter van de NVP, het netwerk voor HR professionals. Aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ze Nederlands Recht en Arbeidsrecht.

Werven en selecteren met het oog op diversiteit

Alice verzorgt tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres de keynote: Werven en selecteren met het oog op diversiteit.

Lees verder>>

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen