Home Selectie Jaarcongres Sprekers Ellen van Dieren

Ellen van Dieren

“Recruitment doe je met persoonlijke aandacht” is waarin zij gelooft. Recruitment is geen rocket science. Het is wel een professioneel vak, waarbij de mens de onderscheidende factor is tot het succesvol werven van nieuw talent. Het starten van haar eigen bedrijf als Recruitment Trainer was voor Ellen dan ook een logische stap. Het delen van kennis en vakgenoten inspireren over recruitment zorgt bij Ellen namelijk altijd voor een lach op haar gezicht. Zij traint, spreekt, geeft lezingen en deelt dagelijks haar kennis online.

Naast het persoonlijke contact is Ellen ook nieuwsgierig naar welke innovaties er in de recruitmentbranche zijn en hoe dit bijdraagt aan de ontwikkeling van ons vak. Netwerken, bezoeken van startups, testen van innovaties, volgen van events en opgaan in alle online recruitment content is dan ook de basis van haar vak. Dit allemaal om jullie te inspireren en ons recruitmentvak te professionelen. En natuurlijk ook omdat zij het zelf gewoon het allerleukste vindt wat er is.

Expertsessie Candidate Experience

Ellen verzorgt tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres een expertsessie over Candidate Experience.

Lees verder>>

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen