Inge is werkzaam bij Intelligence Group als Business Development Manager en adviseert werkgevers over wervingsvraagstukken. Belangrijkste focusgebied is de doelgroepgerichte werving, gebaseerd op data. Met behulp van uiteenlopende analyses en tools kan Intelligence Group werkgevers helpen bij recruitment- en locatievraagstukken voor alle doelgroepen op de arbeidsmarkt. Afhankelijk van de vraag en de kern van het probleem bepaalt Inge in overleg met de klant de juiste analyse-aanpak en adviseert vervolgens de klanten hoe deze resultaten in de praktijk van de klant tot concrete acties en resultaten kunnen leiden. Het hebben van data over de verschillende doelgroepen is cruciaal om in deze kandidatenmarkt effectief en slim te kunnen werven.

Workshop: EVPs formuleren. Interactief en onderbouwd

Inge verzorgt tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres voor Jobdigger de Employer case workshop: EVPs formuleren. Interactief en onderbouwd

Lees verder>>

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen