Home Selectie Jaarcongres Sprekers Jerry Ruitenberg

Jerry Ruitenberg

Jerry Ruitenberg is commercieel manager binnen Blue Carpet en verantwoordelijk voor de Talent Marktplaats oplossingen. In zijn rol ondersteunt hij zowel organisaties als landelijke & regionale initiatieven om met behulp van Talent Marktplaatsen mensen & organisaties klaar te maken voor de toekomst. Waarom? Nou, 2/3 van de medewerkers dient zich namelijk voor 2025 een nieuwe skillset aan te meten om inzetbaar te blijven. Daarnaast is de aard van werk dusdanig aan het veranderen dat er weer nieuwe mogelijkheden ontstaan. Vertrouwde aanpakken zullen we hierbij moeten verlaten en ons blikveld verruimen is ook geen luxe meer maar een “must”.

Succes creëer je volgens Jerry niet alleen, maar door samen te werken met verschillende marktpartijen en organisaties die begrijpen wat nodig is voor de toekomst. Gelukkig ziet hij dit steeds meer in de markt gebeuren! Of het nou mentaal of fysiek is, Jerry is altijd in beweging. Ben jij al in beweging?

Kom in beweging met een Talent Marktplaats

Jerry verzorgt tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres de sessie: “Kom in beweging met een Talent Marktplaats”

Lees verder>>

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen