Home Selectie Jaarcongres Sprekers Robin Gerritsen

Robin Gerritsen

Robin Gerritsen is directeur Customer Experience van Tempo-Team en Directeur Talent Acquisition van Randstad Groep Nederland a.i. 

Robin heeft een achtergrond in organisatiepsychologie, ruim 10 jaar managerial ervaring in commerciële omgevingen en een trackrecord in change opdrachten en het opzetten van nieuwe business lines. 

Robin is binnen Tempo-Team verantwoordelijk om volledig vanuit de behoeften van de (eind)gebruiker te werken. Hierbij staat de vraag centraal wat klanten, werkzoekenden en eigen medewerkers écht graag willen. Wetenschappelijke studies in combinatie met goede gesprekken bieden hier richting. Daarnaast tracht Robin, als ad interim Directeur Talent Acquisition van Randstad Groep Nederland,  samen met zijn team het juiste te doen om talent aan te trekken en tevens actief door te laten stromen binnen de Randstad Groep. Dit alles door altijd persoonlijk en relevant te zijn.

Hoe doe je de dingen die er echt toe doen?

Robin verzorgt tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres de Candidate Experience case presentatie: Hoe doe je de dingen die er echt toe doen?

Lees verder>>

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen