Home Selectie Jaarcongres Sprekers Samantha Bruurmijn

Samantha Bruurmijn

Samantha Bruurmijn is HR directeur bij Laurens. Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van ruim 5.000 betrokken zorgprofessionals van Laurens.

Samantha Bruurmijn heeft Rechten gestudeerd in Rotterdam, en werkte daarna bij EuroCollege Hogeschool en bij advocatenkantoor Bol & Van Voskuilen. Zij heeft met name kennis van verander- en innovatietrajecten. Sinds 2009 werkt zij bij Laurens. Samantha is een jurist met een klant- en oplossingsgerichte mindset, die lef en gezond verstand in de juiste verhouding tentoonspreidt.

Laurens staat na een zeer bewogen tijd weer bekend om organisatorische wendbaarheid en innovatie. Onder leiding van Samantha is een strategie ingezet om meer te kunnen leren van het bedrijfsleven, partnerinstellingen en het onderwijs om het arbeidsmarktvraagstuk handen en voeten te geven.

Laurens biedt medewerkers veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Dat kan omdat Laurens de grootste zorginstelling in Rotterdam is. Recent is Laurens benoemd tot beste leerbedrijf van Zuid-Holland in de sector zorg, welzijn en sport. Het is een organisatie die volop blijft ontwikkelen en veel in verandering is.

En nu cijfers en feiten met oplossingen voor werven in de zorg

Samantha verzorgt samen met Frank Roders tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres de sessie: “En nu cijfers en feiten met oplossingen voor werven in de zorg”

Lees verder>>

1,912FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
105AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen