Social media 2013 (whitepaper)

Redactie Op 29 juli 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 3059x gelezen
Deel dit artikel:
Social media 2013 (whitepaper)

Het is bijna niet voor te stellen, maar per dag worden in Nederland meer dan 5.000 berichten op social media geplaatst waarin het woord “vacature” voorkomt!  Verder geeft  maar liefst 18% van de social media gebruikers aan dat zij ook social media inzetten om een baan te vinden. Met andere woorden, recruitment via social media is in zeer korte tijd buitengewoon belangrijk geworden. Maar hoe doet u dat nou eigenlijk?

In hoeverre kan je social media nog negeren als succesvolle recruiter

Carerix schept orde in deze’ chaos’ via haar whitepaper ‘In hoeverre kan je social media nog negeren als succesvolle recruiter’. We kijken naar de huidige praktijk op een aantal populaire sociale media (LinkedIn, Twitter, Facebook) en minder bekende kanalen (Tweakers, weblogs, rating & review sites). Inclusief concrete voorbeelden van de mogelijkheden en de beperkingen.

Verder gaat de whitepaper in op de uitdagingen waarmee recruiters worden geconfronteerd bij het werven via social media. Uitdagingen zijn er om overwonnen te worden dus geven we ook de nodige praktische oplossingen voor de verschillende stappen in het wervingsproces. Als laatste wordt ook nog gekeken naar toekomstige ontwikkelingen en hoe dit van invloed zal zijn op het werven van personeel.  Achtereenvolgens komen  de impact van social media (monitoring), big data en mobiel internet aan de orde. Zodat niet alleen vandaag de zaakjes op orde zijn maar ook voor de dag van morgen.

Download whitepaper

Vul hier jouw gegevens in en download geheel gratis en vrijblijvend deze whitepaper van Carerix: ‘In hoeverre kan je social media nog negeren als succesvolle recruiter’.

* indicates required field
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners