Guillaume Onclin

Guillaume Onclin is IT-Business Analyst bij NIMBL recruitment en is naast zijn specialisatie in digital business and innovation enthousiasteling met betrekking tot innovaties en nieuwe technieken in zijn vakgebied.

Bouwe Metz

Over Bouwe Metz

Bouwe is expert implementatie, proces en customer succes bij RecruitNow

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Bouwe verzorgt samen met zijn collega Rob van Arnhem de breakout Hoe laat je innovatieve technologie en ChatGPT écht voor je werken?” Je wil groeien en weet dat je technologie nodig hebt. Maar zelfs als je de meest innovatieve technologie inclusief ChatGPT in huis hebt gehaald, ben je er nog niet. Want hoe zorg je er vervolgens voor dat jouw staffingbureau hier ook goed kan en mee blijft werken, terwijl je je wel kunt blijven focussen op je organisatie? Daar kom je achter tijdens deze interactieve breakout.

Weten hoe? Kom dan naar Werf& Bureaurecruitment Live

Koop jouw ticket

 

Rik Verbrugge

Rik is een expert in innovatie, verandering en disruptie. Met meer dan 15 jaar ervaring in de recruitmentbranche, aan zowel bureau- als technologiekant, biedt hij vernieuwde inzichten in het transformeren van recruitmentprocessen op het snijvlak van tech, innovatie en change.

Momenteel leidt Rik bij RecruitNow de wereldwijde internationalisering van hun geavanceerde ATS Cockpit en het succesvol op de markt brengen van hun baanbrekende AI-oplossingen.

 

Jean-Marie Frerichs

Over Jean-Marie Frerichs

Jean-Marie is Business Unit manager vanuit de WerkTalent vestiging in Breda. Binnen deze rol is hij medeverantwoordelijk voor de teamresultaten op zijn vestiging. Hij heeft een coachende en ondersteunende rol richting collega’s op de vloer. Binnen de regio West-Brabant heeft hij een verbindende rol richting andere collega’s en bedrijven die binnen zijn logistieke business unit vallen. Jean-Marie is verder een energiebom die altijd ‘aan’ staat, voor sfeer op de werkvloer zorgt en een ‘work hard, play hard’ mentaliteit stimuleert.

 

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Jean-Marie schuift samen met  Marjolein van de Veerdonk, algemeen directeur van WerkTalent aan tafel bij Wim Davidse om met elkaar het gesprek aan te gaan over Focus op de mens door innovatieve technologie” – Digitalisering vanwege persoonlijk contact. Dat lijkt een tegenstelling, maar WerkTalent combineert voor haar vestigingen juist het beste van twee werelden.

 

Ben jij benieuwd naar het verhaal van WerkTalent?

Koop jouw ticket

Marjolein van de Veerdonk

Over Marjolein van de Veerdonk

Na haar studie aan The Hotelschool The Hague is Marjolein haar loopbaan gestart in de HR dienstverlening bij ManpowerGroup waar zij 25 jaar werkzaam is geweest in diverse rollen. De laatste 6 jaar maakte zij deel uit van het directieteam van ManpowerGroup Nederland o.a. als Commercieel Directeur en Managing Director van Right Management. 3 jaar geleden maakte zij de overstap naar het snel groeiende en ondernemende WerkTalent in de functie van Algemeen Directeur. WerkTalent bestaat inmiddels 21 jaar en is een middelgrote uitzendorganisatie voor kandidaten en MKB-organisaties in de sectoren industrie, techniek & logistiek.

 

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Marjolein schuift samen met haar collega Jean-Marie Frerichs aan tafel bij Wim Davidse om met elkaar het gesprek aan te gaan over Focus op de mens door innovatieve technologie” – Digitalisering vanwege persoonlijk contact. Dat lijkt een tegenstelling, maar WerkTalent combineert voor haar vestigingen juist het beste van twee werelden.

 

Ben jij benieuwd naar het verhaal van WerkTalent?

Koop jouw ticket

Femke van Logtenstein

Wie is Femke van Logtenstein?

Voordat Femke begon bij Bullhorn was zij al meer dan 10 jaar actief in verschillende rollen binnen de recruitmentindustrie, zowel aan de bureaukant als bij corporate organisaties. Recruitment processen werden steeds meer onderdeel van haar leven en nadat zij intensief had gewerkt met één van de oplossingen van Bullhorn, begon zij in 2017 bij Bullhorn. Ze begon als Accountmanager field corporate en in november 2019 sloot zij zich aan bij het Enterprise EMEA team. Sinds 2021 is zij actief in de rol van account director binnen het Enterprise team van Bullhorn dat zich vooral focust op relatiebeheer.

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Femke verzorgt de breakout “Owning the relationship – verbinding in de hele recruimtent cycle” – n deze sessie evalueren we de huidige ontwikkelingen en staan we stil bij de manier waarop organisaties technologie kunnen inzetten.

Meer weten?

Koop jouw ticket en volg de sessie van Femke

Rozanne Hagendoorn

Wie is Rozanne Hagendoorn?

Sinds 5 jaar is Rozanne onderdeel van team Carerix. Sinds januari 2022 is Rozanne Product Owner Automations bij Carerix en zet zij haar kennis, als voormalig Business Consultant en Technisch Consultant in, om te werken aan nieuwe oplossingen die de dagelijkse werkzaamheden van onze klanten een stuk makkelijker maken!
In de jaren dat Rozanne werkzaam is geweest als onder andere Business Consultant heeft zij zich dagelijks bezig gehouden met optimalisaties en implementaties bij nieuwe en bestaande klanten van Carerix. De automatiseringsvraagstukken die daar uit voort vloeide heeft zij omgezet als bruikbare tools om onze Carerix omgeving te optimaliseren. Waar zij nu, samen met een team, dagelijks werkt aan nieuwe tools.

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Rozanne verzorgt de breakout “Een ‘deepdive in Automations’ met Carerix” – Hierin neemt ze je mee in de denkwijze van Carerix, welke automatiseringsvragen krijgen wij en hoe ver kun je gaan?

Ben jij er ook bij?

Koop nu jouw kaartje en volg de sessie van Rozanne

Dirk Meeuws

Dirk leads product development at Mysolution, where he designs solutions to streamline data analysis, recruitment and backoffice. After studying Aerospace Engineering degree at Delft University of Technology, Dirk brought his analytical rigor to OnRecruit, determined to optimize the online candidate journey from click to hire by combining data from website, ATS and backoffice. After Mysolution acquired OnRecruit, Dirk headed the development of the Mysolution platform that connects websites, ATS, and backoffice, thereby streamlining and increasing velocity in the candidate journey from initial (online) engagement to payslip.

His approach combines a technical foundation with a focus on practical, business-oriented solutions, emphasizing efficiency and connectivity across systems. Dirk believes in the power of aligning people, technology, and business goals to create more effective recruitment processes.

Philip van Leeuwen

Wie is Philip van Leeuwen?

Philip van Leeuwen is Director of Global Partnerships en verantwoordelijk voor het ontwikkelen en managen van Textkernel’s internationale partnerships. Met meer dan 12 jaar ervaring bij Textkernel, heeft Philip een sterk inzicht in welke rol AI-technologie kan spelen in het optimaliseren van recruitment processen. Hij deelt graag zijn gedachten en visie over hoe AI bedrijven kan helpen talent en banen beter en efficiënter te matchen.

Tijdens Bureaurecruitment Live

Philip verzorgt samen met Joram Timmerman (Byner) en Rob Boersma (Jobrock) de breakout “Boost je ROI met killer automations, 3 cases– Profielverrijking, AI Matching, Auto Engagement; 3 best practices van succesvolle bureaus als basis voor de business case you can’t refuse.

Nieuwsgierig?

Koop hier jouw ticket

Rob Boersma

Wie is Rob Boersma?

Rob Boersma is directeur van Jobrock, een toonaangevende, geïntegreerde recruitment automation marketing toolkit voor agencies​ om engagement met talent te starten op de plekken waar ze echt zijn. De tool stelt innovatieve recruitmentbureaus in staat om meesters te worden in hun vak door het effectief bereiken en binden van actieve en passieve kandidaten.

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Rob verzorgt samen met Joram Timmerman (Byner) en Philip van Leeuwen (Textkernel) de breakout “Boost je ROI met killer automations, 3 cases– Profielverrijking, AI Matching, Auto Engagement; 3 best practices van succesvolle bureaus als basis voor de business case you can’t refuse.

Nieuwsgierig?

Koop hier jouw ticket