Niels Moelard

Niels is in 2000 begonnen in de arbeidsbemiddeling toen hij ging werken als intercedent bij Unique. Hij zegt zelf altijd dat hij daar het spel van  bemiddeling heeft geleerd. Na doorgegroeid te zijn tot vestigingsmanager ging hij aan de slag bij Centric voor bemiddeling van ICTers. In 2009 maakte hij de overstap naar Seven Stars. Toen nog een kleine organisatie voor bemiddeling van freelance ICTers. Nu ruim 10 jaar later is Niels mede-eigenaar geworden en eindverantwoordelijke voor recruitment en marketing binnen Seven Stars. Zijn dagelijkse aandacht gaat naar het coachen en sturen van de verschillende teams binnen de organisatie, maar vooral naar hoe Seven Stars het elke dag een beetje beter kan

Loek van Soest

Loek van Soest is sales consultant bij Jobdigger. Hij wordt door onze klanten gewaardeerd omdat hij klanten over de onderwerpen als big data en arbeidsmarktinformatie op een begrijpelijke manier kan helpen deze effectief in te zetten in het recruitmentproces en leadgeneratie. Loek neemt je mee in de wereld van arbeidsmarktdata en laat je zien waarom het inzetten van arbeidsmarktdata door intermediairs zoveel toegevoegde waarde heeft, wie het kan gebruiken en wat je er allemaal mee kan.

Bas de Ruijter

Bas de Ruijter is projectleider bij Experis Nederland (ManpowerGroup). Hier is hij iedere dag bezig met het actief inzetten van (arbeidsmarkt)data om focus aan te brengen in zowel recruitment als sales. Bas is sinds 2010 actief in de arbeidsbemiddeling en werkt sinds begin dit jaar, na verschillende rollen binnen ManpowerGroup, aan de “data” vraagstukken van Experis.

Over Experis (ManpowerGroup)

Experis verbindt al meer dan 30 jaar professionals aan organisaties en helpt daarnaast bij het stimuleren en continu ontwikkelen van talent. Als label van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen, doet Experis dit voor vaste posities (werving & selectie) en op interim-basis

Experis bemiddelt professionals in diverse branches en is gespecialiseerd in IT, Finance en Engineering. Via het label Salarisprofs brengt Experis salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven Peak-IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland. Dagelijks zijn er ruim 1.500 professionals aan het werk via Experis en haar partners.

Renée Gosschalk

Renée Gosschalk, sinds 2016 Marketing Manager bij Get Work. Gepassioneerd door recruitment en al 10 jaar ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling. In de afgelopen jaren kende Get Work online exceptionele groei. Momenteel bevindt ze zich een online transitie van de organisatie waarin het regionale karakter van de organisatie en de digitale wereld elkaar verder moeten gaan versterken.

Edo Zwaan

Edo Zwaan, manager digital marketing bij Randstad Groep Nederland. Na een paar jaar werkervaring in de wereld van uitzenden ben ik gelukkig gestruikeld en binnen het online vakgebied terecht gekomen. Het is mijn ambitie om werken bij en voor Randstad Groep Nederland leuker en makkelijker te maken met hulp van online kanalen. Ik ben verantwoordelijk voor team online en wij verzorgen de “voorkant” van onze platformen; randstad.nl, tempo-team.nl en yacht.nl. De disciplines uit mijn team zijn; Online Marketing, CRO, Content Management, Online Insights en CRO.

Over Team online
Binnen randstad omarmen we de technologie die ons werk kan vergemakkelijken, maar we verliezen niet het persoonlijke contact. Voor 2019 hebben wij de volgende 3 doelstellingen;
1. Zoveel als mogelijk automatiseren van online marketing.
2. Personalisatie van journeys
3. Als onze plannen zijn data gedreven

Over randstad
In een wereld die onder invloed van technologie snel verandert, ontstaan ook talloze nieuwe kansen. Een ruime meerderheid van werkenden (62%) ziet de toenemende invloed van technologie als een kans. Randstad helpt mensen en bedrijven op weg naar die nieuwe toekomst, als partner die meekijkt naar morgen.

Rob Brouwer

Rob heeft 20 jaar ervaring in zowel online als offline personeelswerving. Zijn carrière bestaat uit verschillende posities zoals Managing Director bij Jobline.nl en 12 jaar bij Monster.com, waar hij internationale ervaring opdeed en toezicht hield op de wereldwijde uitbreiding van het bedrijf in Europa, Afrika en Latijns Amerika. Rob is sinds 2014 CEO van Jobrapido en streeft ernaar de manier waarop mensen een baan vinden te revolutioneren.

Hilal Makhoukhi

Wie is Hilal Makhoukhi?

Met Current Intermediate ben ik alweer drie jaar geleden aan een nieuw avontuur begonnen. Een uitzendbureau dat zich bewust richt op kandidaten met een rugzakje (detentie achtergrond). Een uitdaging, maar wel een ontzettend mooie uitdaging. Ik vind het fantastisch dat ik mensen uit een ongeziene groep met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans mag bieden en bedrijven mag overtuigen van de SROI in hun onderneming.

Tijdens Werf& Live 2021?

Hilal verzorgt de keynotesessie “Binnen beginnen is buiten winnen” en zal aansluitend aanschuiven bij Heleen aan tafel om verder te praten over zijn missie.

Peter Langewis

Na een aantal jaren rond gelopen te hebben in het bedrijfsleven bij Ahold en ABN AMRO kwam Peter Langewis in 2008 in aanraking met recruitment. Hij is toen begonnen aan zijn journey binnen recruitment bij Robert Walters, een Multinational met toentertijd een man of 40 in Nederland. Inmiddels zitten ze met meer dan 200 medewerkers in NL en meer dan 4200 wereldwijd. Deze groei heeft de nodige jaren geduurd waarbij de organisatie zichzelf telkens weer heeft moeten aanpassen aan de veranderende markt. Peter is operationeel verantwoordelijk voor 3 teams en is betrokken bij de nodige projecten op het gebied van procesoptimalisatie, nieuwe CRM selectie op wereldschaal, testen nieuwe tooling als 1 van de pilotlanden en new Tech. Zijn interesse in nieuwe technologie, blockchain, BI, ML en AI kreeg vorm in 2017 toen bij Robert Walters Nederland de urgentie ontstond iets met de data te doen die men had, dit leidde tot het draaien van een BI programma te met een externe consultancy waar Peter de trekker voor was. Dit programma heeft binnen de Robert Walters Groep de nodige impact gehad met veel succes..

Colin van Goethem

Wie is Colin van Goethem?

Colin is projectleider bij Artiflex, dé recruitment specialist voor vakmensen. In de jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan van alle facetten van de uitzendbranche. Recruitment, accountmanagement én backoffice. Hij legt veel focus op technologische trends en ontwikkelingen. Next level recruitment. Zijn speerpunten zijn snelheid, kwaliteit en deskundigheid.

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Colin verzorgt samen met Maikel Neelen van Tigris de breakout “WhatsApp optimaal inzetten in het recruitmentproces” – Op dit moment is WhatsApp het meest interessante kanaal voor ons. Zoals dit voor velen anderen ook zal zijn. Wij laten graag alle mogelijkheden in het recruitmentproces zien en hoe we dit toepassen.

 

Meer weten?

Reserveer dan nu een plek door een ticket aan te schaffen voor Bureaurecruitment Live.

Koop jouw ticket

Ingrid de Graaf

Ingrid de Graaf is de oprichter van Dag1, dé recruitmentspecialist opererend vanuit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Breda. Het motto van Dag1 is “werken met plezier”. Zomerse waterballongevechten en bijzondere chocoladerepen op de eerste werkdag van de kandidaten, zijn typerend voor Dag1. Met haar snelgroeiende bedrijf, welke zij samen met Maartje Daamen heeft opgericht in 2012, staat zij in alle ranglijsten van Nederland en Europa. Door zich al jaren een FD Gazelle te mogen noemen en onderdeel te zijn van o.a. NLgroeit top 250 groeibedrijven van Nederland, Financial Times 1000 Europe’s fastest growing companies en The Next Women 100, heeft zij haar sporen ruimschoots verdiend. Haar absolute kracht; hoofdlijnen snel van bijzaken herkennen. Haar toegevoegde waarde; een spiegel voor collega’s, werkgevers en kandidaten en een doelgerichte gesprekspartner voor opdrachtgevers en branchegenoten.

Wiebe Mulder

Wiebe Mulder (1980) is co-founder van JobBoost.io, de job marketing tool. Daarnaast is hij de oprichter van EXENZO waar ze software maken voor de arbeidsmarkt. Hiervoor was hij werkzaam als adviseur online arbeidsmarktcommunicatie en daarvoor mede-eigenaar van een online reclamebureau. Wiebe gelooft dat door techniek en kennis uit de e-commerce toe te passen op de arbeidsmarktcommunicatie we online recruitment nog veel effectiever kunnen maken. Wiebe is o.a. geïnteresseerd om die nieuwe technologie en media op een gemakkelijke en begrijpelijke manier beschikbaar te maken voor recruitment.

Pim Graafmans

Ik ben begonnen als recruiter bij StudentenWerk, dat later YoungCapital werd. Bij YoungCapital ben ik doorgegroeid naar vestigingsmanager en vervolgens Regiomanager, verantwoordelijk voor een regio van 150 medewerkers. Na 11 jaar YoungCapital heb ik alles overgedragen en heb ik in 2017 YoungOnes opgezet. YoungOnes is een online platform, waarbij je als freelancer kunt werken in de logistiek, in de horeca, in een winkel of op evenementen. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en voor welke opdrachtgever je een klus oppakt. Binnen 1 jaar is deze startup gegroeid naar een team van 10 FTE. Ik geloof in Lean Startup. Dus start met een MVP, test dit klein en zsm valideren. In aansturing geloof ik in Servant Leadship. Zorg dat je faciliterend bent aan je team, zodat zij hun werk zo goed en leuk mogelijk kunnen uitvoeren. Op deze manier is YoungOnes pijlsnel gegroeid. Door mijn ervaring in zowel opbouwen van een startup als het aansturen van grote teams kan ik snel verbanden leggen. Mijn motto: Werk hard, durf fouten te maken, maar vooral, geniet ervan!