Bas de Ruijter

FunctieProjectleider BedrijfExperis

Bas de Ruijter is projectleider bij Experis Nederland (ManpowerGroup). Hier is hij iedere dag bezig met het actief inzetten van (arbeidsmarkt)data om focus aan te brengen in zowel recruitment als sales. Bas is sinds 2010 actief in de arbeidsbemiddeling en werkt sinds begin dit jaar, na verschillende rollen binnen ManpowerGroup, aan de “data” vraagstukken van Experis.

Over Experis (ManpowerGroup)

Experis verbindt al meer dan 30 jaar professionals aan organisaties en helpt daarnaast bij het stimuleren en continu ontwikkelen van talent. Als label van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen, doet Experis dit voor vaste posities (werving & selectie) en op interim-basis

Experis bemiddelt professionals in diverse branches en is gespecialiseerd in IT, Finance en Engineering. Via het label Salarisprofs brengt Experis salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven Peak-IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland. Dagelijks zijn er ruim 1.500 professionals aan het werk via Experis en haar partners.

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig