Frederique Thans

Wie is Frederique Thans?

Mijn naam is Frederique Thans en ik ben recruitment marketeer bij Timetohire. Met mijn 4+ jaar ervaring in recruitment marketing en personal branding, help ik organisaties en mensen met het scherp krijgen van hun brand en het ontwikkelen van hun employer/personal branding strategie. Van strategisch tot het uitrollen van content kalenders en unieke concepten voor bijvoorbeeld podcasts en video’s.

Tijdens het festival?

Frederique verzorgt samen met haar  collega Sebastian Cove de workshop “Scoor jij wel een voldoende op je employer branding?

Joyce Moens

Wie is Joyce Moens en waar gaat haar worskhop over?

Met 20+ jaar ervaring als HR-professional geniet Joyce ervan om mensen en organisaties (verder) te helpen op het gebied van HR-vraagstukken. Daarnaast is ze Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach en hardlooptrainer bij PAC Rotterdam. Ze houdt van bewegen, zoals het maken van een mooie (berg)wandeling of een lange duurloop zoals een marathon.

Als Recruitment professional loop je voor je gevoel regelmatig een zogenaamde ‘lange duurloop’ en trek je vaak sprintjes. In Joyce haar workshop neemt ze je mee in de wereld van duurzame vitaliteit. Je ervaart hoe jij je energieker voelt en niet alleen de finishlijn haalt maar ook nog eens geniet tijdens je race.

 

Marcel van den Berg

Wie is Marcel en wat gaat hij jou op het festival leren?

Marcel houdt zich al zo’n 15 jaar bezig met slimmer werken, time-management en productiviteit. Hij is gefascineerd door menselijk gedrag, hoe ons brein werkt en hoe dat invloed heeft op hoe we ons leven en werk inrichten. In 2019 is zijn boek ‘de kalme professional’ verschenen en helpt hij mensen en organisaties om in de chaos en onrust van elke dag, rust en kalmte te creëren en grip te houden.

In de workshop op het festival neemt hij je mee op reis om na te denken over hoe je werkt en de keuzes die je maakt. Hij laat je zien dat je meer invloed hebt en meer dingen kunt veranderen dan je misschien denkt. Je gaat naar huis met een aantal praktische  en concrete tips die je meteen toe kunt passen.

Joram Hofman

Wie is Joram Hofman?

Joram heeft een achtergrond in HR en product consultancy. Sinds maart 2022 is hij verantwoordelijk voor FullCircle, een label van PeopleFirst Group.
FullCircle helpt organisaties om de werkbeleving van mensen te verbeteren.

Wat leer je van Joram op het Festival Recruitment in de Zon?

Samen met Martijn Vermeulen verzorgt Joram de sessie “Recruitment en retentie: 2 kanten van dezelfde medaille” – Het aantrekken en behouden van medewerkers blijft een uitdaging en top of mind. Wat, als je kan kiezen door potentiële kandidaten aan te trekken / matchen op cultuur en vaardigheden en ze weet te behouden door de recruitment en onboarding-fase door te meten? Less searching, better hiring

Martijn Vermeulen

Wie is Martijn Vermeulen?

Martijn is 13 jaar ondernemer met een achtergrond in de mondzorg en digitalisering. In 2018 startte hij als founder Likewise.ly.
Likewise.ly helpt organisaties met groeien door te zorgen voor een bredere instroom van kandidaten die automatisch matchen op cultuur en vaardigheden. De werking van het platform heeft veel weg van de app Tinder en wordt daarom soms ook wel “de Tinder for Jobs” genoemd, al doen wij veel meer dan dat….

Wat leer je van Martijn op het Festival Recruitment in de Zon?

Samen met Joram Hofman verzorgt Martijn de sessie “Recruitment en retentie: 2 kanten van dezelfde medaille” – Het aantrekken en behouden van medewerkers blijft een uitdaging en top of mind. Wat, als je kan kiezen door potentiële kandidaten aan te trekken / matchen op cultuur en vaardigheden en ze weet te behouden door de recruitment en onboarding-fase door te meten? Less searching, better hiring

Jort Verhage

Wie is Jort Verhage?

Mijn naam is Jort Verhage, ik heb een ontzettende passie voor ondernemen, besturen en organiseren en haal een ongelooflijke hoeveelheid energie uit van betekenis zijn voor mens en maatschappij.

In het dagelijks leven houd ik mij voornamelijk bezig met het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan CEO’s, Management Teams en besturen binnen bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Als hofnar bied ik het noodzakelijk tegenwicht binnen organisaties en streef ik ernaar om een meer open en transparante cultuur te creëren, waarin iedereen elkaar de spiegel mag voorhouden, kritiek mag geven en fouten mag maken.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om op het podium mijn verhalen en avonturen te delen. Als spreker vertel ik vaak over mijn ervaringen met het onderwijssysteem, mijn avonturen als ondernemer en hoop ik iedereen te kunnen inspireren de beste versie van zichzelf te worden.

Elke dag stel ik mijzelf de vraag waar ik energie van krijg. Ik ben benieuwd, waar krijgt u energie van?

Sacha Martina

Wie is Sacha Martina?

Sacha is een dynamische ondernemer, moeder en Tech liefhebber met een sterke passie voor diversiteit en inclusie. Na jarenlang in de recruitment en tech industrie te hebben gewerkt en de grote verschillen in vertegenwoordiging en gelijkheid te hebben opgemerkt, vond ze haar ware roeping D&I. Met haar onuitputbare toewijding om een rechtvaardige wereld voor iedereen te creëren, is ze een publieke spreker, trainer en consultant geworden, die haar kennis en expertise deelt om individuen en organisaties te versterken.

Haar missie is duidelijk – ervoor zorgen dat elke persoon, ongeacht hun achtergrond of identiteit, gelijke toegang heeft tot kansen en met waardigheid en respect wordt behandeld.

 

 

Iris van Riswick

Sinds 2018 aan de slag op de Recruitment Marketing & Employer Branding afdeling bij Jumbo. Gestart met het opzetten van het employer brand van La Place en de lancering van Jumbo als werkgever in België. Op dit moment houd ik me vooral bezig met de conceptontwikkeling en strategie van wervingsactiviteiten voor Jumbo Supply Chain, de bezorgservice, het hoofdkantoor en zijn we druk bezig om Jumbo ook als IT werkgever op de kaart te zetten (nationaal en internationaal).

Yvonne van Rooij – Huijbregts

Ruim 16 jaar ervaring in de arbeidsmarktcommunicatie. Begonnen bij de Amerikaanse arbeidsbemiddelaar Robert Half en vervolgens als Recruitment marketeer bij De Mandemakers Groep aan de slag gegaan. Sinds begin 2019 bij Jumbo werkzaam waarin ik mij focus op strategie & conceptontwikkeling van wervingactiviteiten en Employer branding voor de winkels in zowel Nederland als België en de La Place locaties. Met de ‘Good Vibes’ campagne met zangeres Bente hebben we afgelopen jaar zowel een Esprix award als een SAN Accent gewonnen.

Danielle Krekels

Wie is Danielle Krekels en wat gaat zij jou op het festival leren?

Danielle Krekels heeft >30 jaar ervaring met werving en selectie. Haar bureau kreeg een 96% (!) tevredenheidsrating van ‘haar’ kandidaten in 4 opeenvolgende, cumulatieve enquêtes door Federgon (Belgische federatie voor partners voor werk) tot in 2011. Wat is haar geheim? Ze vertelt het graag in deze praktische workshop waar je zelf met een fijn cadeautje naar huis gaat: 3 creativiteits-kerntalenten (van in totaal 23 kerntalenten die ook jij klein, half of sterk bezit) mag je eerst zelf trachten te ontrafelen en ontdekken, waarna Danielle jou het resultaat toelicht. Er is toch zeker verschil tussen een onderhoudsingenieur, een esthetisch chirurg en een romanschrijver?!

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid – wel, die krijg je voor een stuk al zeker mee!

Nils Vos

Wie is Nils Vos?

30 jaar aan creatieve ideeën, ruim 3,5 jaar Recruiter. Deze combi leverde afgelopen jaar de Publieksprijs Bureaurecruiter van het jaar 2022 op bij Werf& Bureaurecruitment Live.
Eigenwijs, persoonlijk en empathisch. Dat zijn de kernwoorden die terugkomen bij mijn benaderingswijze van Recruitment. Relaties opbouwen met de mensen waarmee ik werk, dat deel ik graag. En waar kan dat beter op een festival, met je voeten in het zand en een biertje in de hand. Zie ik je daar?

Wil jij van Nils leren op het Werf& Festival Recruitment in de Zon?

Koop jouw ticket

Patrick Wetzels

Wie is Patrick Wetzels?

In 1999 kwam Patrick Wetzels in aanraking met de Psychognomie/gelaatkunde. Meteen werd hij erdoor geraakt hoe deze wetenschap treffend zijn karakter en aanleg weet af te leiden van het fysieke lichaam, hoofdvorm en gezicht.

Hij begon zijn studie en deze heeft hem sindsdien niet meer losgelaten.

Sinds 2010 biedt Patrick cursussen, workshops en analyses over en op basis van de Psychognomie/gelaatkunde aan. Centraal staat steeds het kritisch toetsen en beproeven van de Psychognomie en onbevooroordeeld blijven kijken en opvatten.Tijdens de ruim meer dan 500 karakteranalyses die hij ondertussen uitgevoerd heeft, is Patrick alleen maar meer overtuigd geraakt dat karakter en aanleg tot uitdrukking komen in lichaamsvormen, hoofdvormen en gelaatvormen.

Daar waar Patrick zich overtuigd heeft van haar waarheid, zet hij zich actief in voor de toepassing en verspreiding van de Psychognomie.

Patrick Wetzels houdt zich bezig met de Psychognomie uit passie voor de waarheid als ook voor de waarheid in de vorm van Psychognomie.

 

Tijdens het Werf& Festival?

Patrick verzorgt de sessie “Een gelaatkundige, ziet die de weerspiegeling van de ziel in het gelaat?” daarnaast zal hij een tweetal workshops verzorgen.

 

Over de sessie:

Wat als ik je ziel kan zien?
Kan ik dan zien wat je diepste wensen en verlangens zijn,
weet ik dan wat je ten diepste motiveert?
Wat als ik je ziel kan zien?
Kan ik dan zien waar je talenten liggen,
weet ik dan welke vaardigheden jij spelend leert?

Tijdens het Werf& Festival Recruitment in de zon op 16 september zal de gelaatkundige Patrick Wetzels iedereen in de gelegenheid stellen kennis te maken deze fascinerende wetenschap.
Kun je in een oogopslag zien waar de grenzen van een mens liggen? Kun je zien wat mensen echt motiveert en kun je zien waar talenten ligt? Valt dit af te lezen van de vormen van lichaam, hoofd en gezicht? Patrick meent dat hij kan aantonen dat dit kan. Altijd al willen weten waar de zetel van de ziel te vinden is? Kom kijken naar Patrick Wetzels en laat je inspireren.

 

Wil je erbij zijn?

Koop een festival ticket