Alexandra de Mul

Wie is Alexandra de Mul?

Alexandra de Mul (1970), Manager Talent Solutions en lid directie GITP. Heeft diverse malen gepubliceerd over genderdiversiteit; ‘feminien leiderschap’ en ‘vrouwen aan de top’. Sinds 1994 aan GITP verbonden; in de rollen van senior assessmentadviseur, executive consultant en coach, corporate accountmanager, projectleider en manager/directeur. Jarenlange professionele ervaring op het gebied van assessmentdiagnostiek en talent solutions en -intelligence, coaching, loopbaanbegeleiding en training. Met regelmaat betrokken bij innovatieve (HR-) beoordelings- en ontwikkelprojecten bij diverse opdrachtgevers. Mede initiatiefnemer en auteur van het Groot Coachings Modellenboek.

 

Waarover spreekt Alexandra tijdens het Werf& seminar Diversiteit en Inclusiviteit?
“Als je goed kijkt zie je meer!”

Er is ruimte voor iedereen om te schitteren; geloof in de kracht van talent. De wereld verandert steeds sneller. De globalisering gaat ontzettend hard, we hebben internet en kunnen de gekste uithoeken bereiken. Er is veel migratie, we werken langer door, veranderen vaker van baan, we werken met meerdere generaties in een team. We krijgen hoe langer hoe meer informatie te verwerken en hebben gezamenlijk steeds meer uiteenlopende vaardigheden nodig op dezelfde werkvloer en in de maatschappij. We hebben op iedere plek denkers en doeners nodig, vernieuwers en handhavers, superspecialisten en verbinders. Wie alleen blijft in de eigen kleine groep, zet zichzelf flink op achterstand.

Wij mensen zijn bijzondere wezens, in alle soorten en maten. Kleurrijk en talentvol, duister en rancuneus. Het zit allemaal in ons! Wat zit er in jou, wie ben jij, wat wil je zijn? Waar voel jij je thuis? Waar droom je over? Antwoorden liggen niet voor de hand en zijn uniek voor ieder individu. Antwoorden die belangrijker zijn dan ooit, maar die niet makkelijk te vinden zijn. Tech maakt onze wereld klein, laat ons in verbinding staan met wie en wat we ook maar willen. Wie ben je nu echt als mens? In een wereld van snelheid en verandering wil GITP inzicht bieden en geven wij duiding. We willen laten zien wat past en wat vooral niet. Hoe kunnen we onszelf verder brengen, alles uit onszelf halen? Te zijn zoals we gebakken zijn, met alle pracht en praal en al onze tekortkomingen. Door te geloven in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om te schitteren. Nieuwe technologieën helpen ons daarbij. Om beter te kunnen kijken, richting te kunnen geven. Dat doen we vandaag, morgen maar ook in de verre toekomst. Ga je ook mee?

Inschrijven

Pim Brouwers

“Wat heb je nodig om succesvol te zijn”, is de basis om talenten binnen te halen, aldus Pim Brouwers, Manager Diversity & Inclusion. Onze ambities gericht op vier pilaren namelijk: Ability, Gender, LGBT+ en Culturele Diversiteit. Binnen VodafoneZiggo stuurt Pim een team aan dat onze D&I ambities realiseert. Op Ability zijn we druk doende randvoorwaarden en kansen te creëren voor o.a. mensen met een extra arbeidsuitdaging. Daarnaast is Pim zich ervan bewust dat niet elke arbeidsuitdaging past binnen VodafoneZiggo, daarom doen we ook zaken met sociale ondernemers die PSO30+ gecertificeerd zijn, zodat wij ook daar een bijdrage te kunnen leveren aan arbeidsparticipatie.

Martine Rietveld

Martine Rietveld is Talent Resourcer en verantwoordelijk voor recruitment op de locaties Groningen en Leeuwarden.

Martine gelooft dat iedereen een baan bij VodafoneZiggo verdient. Vanuit deze ideologie neemt ze het initiatief. Zo heeft ze succesvol medewerkers met een arbeidsuitdaging geplaatst en creëert ze kansen voor statushouders.

Haar aanpak kenmerkt zich door stakeholder management, kennis van de arbeidsmarkt en een goede samenwerking met organisaties die helpen bij het invullen van onze ambities.

Eva Kuijer

In mijn rol als Talent Acquisition Specialist help ik Ahold Delhaize aan de beste commerciële talenten in de markt. Albert Heijn is de supermarkt voor iedereen en dit motto draag ik graag uit naar de arbeidsmarkt.

Tamim Wakili

In mijn rol als HR-adviseur adviseer ik het managementteam van de directie Organisatie, Bedrijfsvoering en Personeel op het gebied van personeel en organisatie. Nederland gezond en wel. Dat is het motto van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Siham Achahboun

Siham Achahboun is sociaal- en organisatiepsycholoog en gespecialiseerd in culturele diversiteit en inclusie binnen organisaties. In 2017 heeft zij het programma culturele diversiteit en inclusie voor Achmea ontwikkeld, waar zij sindsdien verantwoordelijk voor is. Haar aanpak kenmerkt zich door wetenschappelijke inzichten te vertalen naar duurzame veranderingen binnen de organisatie.