Alexandra de Mul

FunctieManager Talent Solutions BedrijfGITP Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Alexandra de Mul?

Alexandra de Mul (1970), Manager Talent Solutions en lid directie GITP. Heeft diverse malen gepubliceerd over genderdiversiteit; ‘feminien leiderschap’ en ‘vrouwen aan de top’. Sinds 1994 aan GITP verbonden; in de rollen van senior assessmentadviseur, executive consultant en coach, corporate accountmanager, projectleider en manager/directeur. Jarenlange professionele ervaring op het gebied van assessmentdiagnostiek en talent solutions en -intelligence, coaching, loopbaanbegeleiding en training. Met regelmaat betrokken bij innovatieve (HR-) beoordelings- en ontwikkelprojecten bij diverse opdrachtgevers. Mede initiatiefnemer en auteur van het Groot Coachings Modellenboek.

 

Waarover spreekt Alexandra tijdens het Werf& seminar Diversiteit en Inclusiviteit?
“Als je goed kijkt zie je meer!”

Er is ruimte voor iedereen om te schitteren; geloof in de kracht van talent. De wereld verandert steeds sneller. De globalisering gaat ontzettend hard, we hebben internet en kunnen de gekste uithoeken bereiken. Er is veel migratie, we werken langer door, veranderen vaker van baan, we werken met meerdere generaties in een team. We krijgen hoe langer hoe meer informatie te verwerken en hebben gezamenlijk steeds meer uiteenlopende vaardigheden nodig op dezelfde werkvloer en in de maatschappij. We hebben op iedere plek denkers en doeners nodig, vernieuwers en handhavers, superspecialisten en verbinders. Wie alleen blijft in de eigen kleine groep, zet zichzelf flink op achterstand.

Wij mensen zijn bijzondere wezens, in alle soorten en maten. Kleurrijk en talentvol, duister en rancuneus. Het zit allemaal in ons! Wat zit er in jou, wie ben jij, wat wil je zijn? Waar voel jij je thuis? Waar droom je over? Antwoorden liggen niet voor de hand en zijn uniek voor ieder individu. Antwoorden die belangrijker zijn dan ooit, maar die niet makkelijk te vinden zijn. Tech maakt onze wereld klein, laat ons in verbinding staan met wie en wat we ook maar willen. Wie ben je nu echt als mens? In een wereld van snelheid en verandering wil GITP inzicht bieden en geven wij duiding. We willen laten zien wat past en wat vooral niet. Hoe kunnen we onszelf verder brengen, alles uit onszelf halen? Te zijn zoals we gebakken zijn, met alle pracht en praal en al onze tekortkomingen. Door te geloven in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om te schitteren. Nieuwe technologieën helpen ons daarbij. Om beter te kunnen kijken, richting te kunnen geven. Dat doen we vandaag, morgen maar ook in de verre toekomst. Ga je ook mee?

Inschrijven

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS