Laurens Waling

Wie is Laurens Waling

Laurens is Chief Evangelist voor 8vance. 8vance levert een Talent Mobility-platform met eigen AI om precies te voorspellen wie welk werk het beste kan doen, onder andere op basis van skills, persoonlijkheid en ambitie. Laurens is een expert in toepassingen van AI in het HR-domein. Hij adviseert grote bedrijven, zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheden bij innovatie-, HR- en organisatievraagstukken. Laurens was oprichter van het jobcarving-platform Part-up, dat hij in 2021 verkocht, waarna hij zich aansloot bij 8vance.

Laurens neemt het publiek mee in de veranderingen die AI veroorzaakt op het gebied van onder andere recruitment, interne mobiliteit, projectmarktplaatsen, talentpools en duurzame inzetbaarheid.

Tijdens de Webinar Week?

Daarnaast gaat Laurens samen met Jeroen Meijerink, Maarten Renkema & Aggie van Huisseling in gesprek over ‘Van ad hoc recruitment naar een skills funnel – ABN Amro, Universiteit Twente en 8vance‘ – AI voorspelt beter dan recruiters wie het meest geschikt is voor bepaald werk.

Nieuwsgierig?

Schrijf je nu hier in voor dit webinar

Pamela de Man

Wie is Pamela de Man?

Pamela de Man ademt zorg. Al meer dan 13 jaar vervult zij in diverse rollen bij ‘s Heerenloo, van zorgcoördinator, planner, consultant bij het flexbureau tot corporate recruiter. Deze laatst rol vervult ze sinds 2018.

 

Tijdens Werf& Live 2021

Pamela neemt je mee in (zorg) werving via TikTok. Nieuwsgierig?

Scoor jouw ticket

Norbert van Hooidonk

Norbert combineert zijn commerciële talenten met zijn ervaring in de recruitment. Na een aantal jaren in de Sales ging hij in 2017 aan de slag als recruiter van ICT-specialisten. In 2019 is hij overgestapt naar OTYS Recruiting Technology als consultant waar hij nieuwe en bestaande klanten helpt met implementatietrajecten en uiteenlopende vraagstukken. Door zijn inzichten en kennis van recruitment software weet hij deze optimaal mogelijk in te richten voor specifieke klanten. Daarnaast geeft hij verschillende trainingen voor optimaal gebruik. 

Marnix van den Berge

Marnix is echt thuis in de recruitment. Eerst heeft hij 7 jaar bij Randstad Uitzendbureau gewerkt, waar hij een aantal jaren meertalige kandidaten heeft geworven, een bijzonder schaarse doelgroep. Daarnaast heeft hij bemiddeld in management functies en is hij operationeel manager geweest in Noord- en Oost-Nederland. Zijn sterke affiniteit met IT heeft hem de overstap naar OTYS Recruiting Technology doen maken, waar hij sinds 2019 werkt als Senior Account Manager. Nog steeds Recruitment, alleen nu helpt hij zijn klanten beter werven door zijn kennis van recruitment te combineren met zijn passie voor automatisering.

Ronald van Driel

Ronald een recruitment evangelist, die graag in de huid kruipt van de doelgroep, om daar vervolgens de boodschap en communicatie-kanalen op aan te passen. De recruitmentstrategie ontwerp en implementeert hij met het uitgangspunt de lange termijn doelstellingen van de organisatie te helpen realiseren.

Hij is (mede-)eigenaar van twee prachtige organisaties:

  • Recruitment Solutions – strategisch recruiten binnen een paar weken, optimaliseren werving- en selectieprocessen en versnellen arbeidsmarktcommunicatie
  • Recruitment Accelerator – sneller, beter, leuker en kostenefficiënt werven. Voor MKB, corporates en bureaus.