Webinar Week 14 t/m 18 februari 2022

De Werf& en ZiPconomy Webinar Week 2022

Van 14 tot en met 18 februari delen boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt hun kennis met jou.

De thema’s van de verschillende dagen zijn:

  • Maandag 14 februari: Recruitment Process Automation
  • Dinsdag 15 februari: Professioneel inhuren in de praktijk
  • Woensdag 16 februari: Verleiden van de latente doelgroep
  • Donderdag 17 februari: Legal issues
  • Vrijdag 18 februari: Total Talent Management

Programma

Het programma wordt dagelijks aangevuld met nieuwe webinars.

Showing All
Candidate expercience / Employer branding
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
Maandag 14 februari
Thema: Recruitment Proces Automation
Maandag 14 februari
Maandag 14 februari
Opening dagvoorzitter

Opening dagvoorzitter

CEO Lotte Welten zal dieper ingaan op 4 methodes die wetenschappelijk onderbouwd leiden tot een hogere quality-of-hire in minder tijd.
4 tips voor een hogere quality-of-hire in minder tijd!
10:15 - 11:00
Lotte Welten
The Selection Lab
Thema
Recruitment Proces Automation

Het selecteren van de juiste mensen kost veel tijd én leidt door biases en gebrekkige informatie niet altijd tot de beste resultaten. Lotte Welten is de oprichter van The Selection Lab vertelt in deze webinar welke technologiëen en technieken organisties gebruiken om dit proces (deels) te automatiseren én verbeteren. Er zal hierbij dieper in worden gegaan op het gebruik van o.a. digitale assessments, benchmarks, gestructureerde interviews en slimme koppelingen.

Na dit webinar weet je:
- hoe je de time-to-hire verlaagt
- de quality-of-hire verhoogd
- de objectiviteit en diversiteit verhoogd

De kracht van slimme automations en automatic matching voor het snel en doeltreffend werven van grote volumes en het engagen van talent
Automations en AI matching: 3 voorbeelden in staffing
11:15 - 12:00
Joram Timmerman, Rob Boersma & Philip van Leeuwen
Organisatie
Byner, Jobrock & Textkernel
Thema
Recruitment Proces Automation

Hoe vind je als uitzender/detacheerder in deze enorm schaarse arbeidsmarkt toch altijd tijdig geschikte professionals? Slimme automations, AI en automatic matching zijn hierbij een krachtig wapen. Voor het snel en doeltreffend werven van grote volumes. Maar ook voor het duurzaam engagen van kandidaten en je ‘eigen’ professionals. In dit webinar geven we samen met onze partners Jobrock en Textkernel 3 praktische voorbeelden hoe bedrijven in detachering en uitzenden dit succesvol toepassen. Van recruitment tot matching. Van plaatsing tot alumni en daarna. Zodat je - ongeacht het volume en de aard van het wervingsvraagstuk - altijd de juiste mensen aantrekt, duurzame persoonlijke relaties opbouwt met talent en waardevolle ambassadeurs voor je organisatie creëert.

Na dit webinar weet je:
* hoe je sneller dan concurrenten het juiste talent bereikt
* hoe je meer productiviteit behaalt tegen minder kosten
* hoe je een duurzame relatie opbouwt met waardevol talent
* hoe je ambassadeurs kweekt voor je organisatie

In 2022 zal WhatsApp én chat nog belangrijker communicatiekanaal worden. Wij laten je graag zien hoe je WhatsApp Business optimaal inzet.
De top 5 WhatsApp toepassingen voor recruiters in 2022
12:30 - 13:15
Luuk van Neerven & Esther van den Berg
Joboti
Thema
Recruitment Proces Automation

Kandidaten reageren veel sneller op een Appje dan op mail of zelfs een belletje en voicemails. Vooral in deze kandidatenmarkt is het belangrijk dat je snel en efficiënt met kandidaten communiceert. Tijdens het webinar laten we je zien hoe je direct vanuit je ATS kunt WhatsAppen met kandidaten en dat, net als met mail, al die communicatie direct gelogd wordt in het kandidaat dossier.

En verder nemen we je mee in de resultaten van onze opdrachtgevers die WhatsApp Business inzetten om heel snel groepen kandidaten te vragen naar hun beschikbaarheid en interesse in een bepaalde baan of opdracht.

Na dit webinar weet je:
- Welke mogelijkheden WhatsApp Business jou als recruiter in 2022 biedt;
- In welke fasen van de candidate journey WhatsApp voor jou interessant is;
- Hoe WhatsApp jou een hogere conversie en tijdsbesparing kan bieden;
- Hoe je WhatsApp kunt koppelen aan je ATS systeem en alle appjes kunt loggen;

Slimme automation helpt je op diverse manieren meer te doen met de kandidaten die je al kent. Hoe? Laat je inspireren in dit webinar!
Maak slim gebruik van je eigen data met automation
13:30 - 14:15
Arjan van der Vecht & Ton Sluiter
Textkernel
Thema
Recruitment Proces Automation

Haal jij het maximale uit je eigen database? Met deze ongekende krapte op de arbeidsmarkt, is optimaal gebruik van je eigen database essentieel. Automation kan je hier op een aantal manieren bij helpen: door profielen automatisch te verrijken, door snel de juiste kandidaten te vinden in je eigen database en door de engagement te verhogen door geautomatiseerde vacaturemeldingen. Laat je inspireren in dit webinar!

Na dit webinar weet je:
- Hoe je top of mind blijft bij jouw kandidaten
- Hoe je automatisch kandidaatprofielen verrijkt
- Hoe je automation inzet om meer waarde te halen uit jouw eigen database en tegelijkertijd tijd overhoudt voor datgene waar je als recruiter in uitblinkt: het maken van de menselijke connectie

Dat werkgevers en werknemers elkaar steeds vaker online vinden. Maar hoe kun jij in die veranderingen als flexbureau je plek veroveren?
Transformeer jouw flexbureau naar een flexplatform
14:30 - 15:15
Spreker
Maikel Neelen en Dean Versteeg
Tigris
Thema
Recruitment Proces Automation

Natuurlijk is het transformeren van jouw bureau naar een digitaal flexplatform niet een project van een paar weken. Je hele organisatie moet mee: van management tot recruitment, marketing tot backoffice. Om je op weg te helpen hebben we op basis van onze ervaring de stappen die je hiervoor doorloopt voor je op een rij gezet. Zo transformeert jouw organisatie van een inefficiënt flexbureau naar een geolied digitaal flexplatform!

Upgrades of extra koppelingen op je huidige software lost het probleem in de kern niet op. Je vergroot de complexiteit en als gevolg verslechtert de beleving van kandidaten, werkgevers en je eigen medewerkers. Het is dus belangrijk dat je een stap terug doet en bij het begin begin.

Na dit webinar weet je:
- Waarom je met alleen ATS/Backoffice software niet futureproof bent
- Waarom het belangrijk is de opdrachtgever en kandidaat centraal te zetten
- Wat logische stappen zijn om te transformeren naar een flexplatform

Dinsdag 15 februari
Thema: Professioneel Inhuren in de praktijk
Dinsdag 15 februari
Dinsdag 15 februari
Opening dagvoorzitter
Thema
Recruitment Process Automation

10:15 - 11:00
Thema
Professioneel inhuren in de praktijkNaar de inschrijfpagina

De toegevoegde waarde van een D&I-beleid als blauwdruk voor flex? Wat kun je leren van thought leaders en verwachten van een inhuurpartner?
Diversiteit & inclusie: óók voor externe inhuur?
11:15 - 12:00
Paul Oldenburg
HeadFirst Group
Thema
Professioneel inhuren in de praktijk

Juist in een schaarse markt is het van belang dat het arbeidspotentieel van onze samenleving optimaal wordt benut. Een combinatie van verschillen leidt namelijk tot nieuwe inzichten en innovaties, tot scherpte en helderheid en tot duurzame inzetbaarheid. Desondanks is bij lang niet alle organisaties het D&I-beleid niet op orde. In de praktijk sterven goede bedoelingen vaak een zachte dood. Er is meer nodig.

Leer in dit webinar van ‘thought leaders’ die de relatief holle begrippen ‘diversiteit’ en ‘inclusie’ invulling geven met een gefundeerd beleid. Paul Oldenburg geeft je inzicht in hoe een D&I-beleid ook ingezet kan worden voor de flex-populatie. Waar begin je, hoe pas je dit écht toe in de praktijk en hoe kan een inhuurpartner je hierbij helpen? Hij daagt je uit om samen een gezamenlijke bijdrage te leveren tegen de kansen-ongelijkheid in de samenleving en dit actief te bestrijden. Ga jij de uitdaging aan?

Na dit webinar weet je:
• Waarom diversiteit en inclusiviteit zo’n belangrijk onderwerp is in 2022 en wat jouw rol kan zijn bij de invulling van een D&I-beleid.
• Wat inzetten op diversiteit en inclusiviteit jouw organisatie oplevert.
• Hoe andere organisaties diversiteit en inclusiviteit in de praktijk toepassen en hoe jij daar hands-on mee aan de slag kunt gaan.

In zes simpele stappen tonen we de kijker hoe je de ideale freelancer funnel opzet, zodat je zelf de beste freelancer aan kunt trekken.
De zes essentials voor de ideale freelancer funnel
12:30 - 13:15
Spreker
Lars Evers & Arjan Elbers
Organisatie
Jellow & Getnoticed
Thema
Professioneel inhuren in de praktijk

Als je nu moeite hebt om de beste freelancers te vinden en te binden aan je organisatie, dan heb je na deze webinar de tools en inzichten om voortaan het verschil te maken en nu wél een duurzame samenwerking aan te kunnen gaan met de beste freelancers.
Lars en Arjan verzorgen een concreet webinar over de creatie van de ideale freelancer funnel. Met tips, tricks en een checklist, waardoor je zelf direct aan de slag kunt.

Na dit webinar weet je:
Hoe je als hiring manager of hr manager zelf de ideale freelancer funnel opzet en welke stappen je moet nemen om de beste freelancers aan je te binden.
- Je weet hoe je van werken-bij naar freelancen-bij gaat.
- Je weet waar een goede freelancepool aan dient te voldoen
- Je weet hoe je effectief je freelance netwerk uitbreidt
- Je weet waar een goede opdrachtomschrijving aan voldoet
- Je weet wat goed opdrachtgeverschap écht inhoudt

Op welke wijze kun je de markt van externen ontsluiten, rekening houdend met cultural en personal fit.
Hoe match je interim talent op cultural en personal fit
13:30 - 14:15
Saskia Kapper
Hero
Thema
Professioneel inhuren in de praktijk

Tijdnes dit webinar krijg je antwoorden op vragen als:
Hoe ontsluit je als opdrachtgever de markt van externen en hoe zorg je als opdrachtgever dan met name voor voldoende talent en keuze met de juiste personal and cultural fit?
Welke rol speelt een intermediair hierin? Of kan spelen/moet spelen
Hoe zorg je, als inhurende organisatie (opdrachtgever), voor de ideale candidate journey van interim professionals via de intermediair?

Na dit webinar weet je:
- Hoe kun je je als opdrachtgever zo onderscheiden, dat externen voor jouw organisatie kiezen? Juist in tijden van schaarste.
- Wat is cultural fit en waarom is het belangrijk dat ook externe inzetten daaraan voldoen?
- Hoe toets je de gewenste cultural fit bij interim professionals?
- Welke stappen doorloopt een interim professionals in zijn candidate journey?
- Komt de candidate journey onder druk te staan als gevolg van schaarste?
- Wat is de toegevoegde waarde van een soepele onboarding?
- Wat is de toegevoegde waarde van een intermediair bij het onboarden van nieuwe inzetten?
- Welke rol speelt een intermediair en/of een broker/msp-dienstverlener bij het ontsluiten van de markt en het maken van de match met de professional.
- Welke maatregelen worden genomen om in tijden van schaarste professioneel en succesvol in te kunnen blijven huren?

Voor HR dienstverleners en hun softwareleveranciers vertelt Nétive over Nétive Connect. Dé manier om je overheadkosten in te verlagen.
Minder overhead, meer marge: Nétive Connect
14:30 - 15:15
Eric Noorlander & Mike van der Wal
Netive
Thema
Professioneel inhuren in de praktijk

Of je nu uitzender of detacheerder bent, het hebben of vinden van talent voor je klanten is je grootste toegevoegde waarde. Goede administratie is een randvoorwaarde, een noodzakelijk kwaad. Maar met het slim inzetten van techniek, kun je hier flink kosten op besparen.
Nétive vertelt in deze sessie over Nétive Connect. Een integratieplatform dat Nétive VMS verbindt met de software van HR dienstverleners. Overkloppen van transactionele informatie is dus niet meer nodig!

Na de sessie heb je een beeld van het concept Nétive Connect en heb je alle informatie in handen om als HR dienstverlener met je softwareleverancier te bekijken of en hoe je hierop kunt aansluiten. Dit geldt ook voor je klanten die jou verzoeken via Nétive VMS te werken. Zij kunnen jouw werk namelijk eenvoudig vergemakkelijken door ook Nétive Connect in gebruik te nemen.
Voor de softwareleveranciers wordt het duidelijk wat je kunt doen om ook op het platform aan te sluiten en deze dienstverlening voor je klanten op te starten.

Woensdag 16 februari
Thema: Verleiden van de latente doelgroep
Woensdag 16 februari
Woensdag 16 februari
Opening dagvoorzitter
Thema
HR Tech & Flex

Leer hoe een grote organisatie lastige vacatures wist te vervullen middels 5 eenvoudige stappen. En belangrijker, hoe jij dit zelf ook kunt!
Hoe deze grote organisatie met 5 stappen beter werft
10:15 - 11:00
Robin Hildenbrant
Brockmeyer
Thema
Verleiden van de latente doelgroep

In dit webinar leer je hoe je in het huidige recruitmentlandschap effectief kunt gaan werven door middel van vijf stappen. Als voorbeeld kijken we naar een case waarbij een grote organisatie buiten de Randstad in een mum van tijd al haar lastige vacatures wist te vervullen met dit stappenplan.

Na dit webinar weet je:
- Hoe een grote organisatie toch lastige vacatures weet in te vullen
- Hoe je net als hen in vijf stappen het optimale uit jouw wervingscampagnes haalt in 2022
- Hoe je zelfs in een krappe markt het beste talent kunt werven

11:15 - 12:00
Thema
Professioneel inhuren in de praktijk

Heel vaak wordt de oplossing gezocht bij de latente baanzoeker. Wat maakt zo'n persoon nu uniek en hoe breng je ze in beweging?
Het unieke bewegen van de passieve baanzoeker
11:15 - 12:00
Spreker
Geert-Jan Waasdorp & Caroline Pols
Organisatie
Intelligence Group & UP in Business
Thema
Verleiden van de latente doelgroep

Tijdens dit webinar worden data en ervaring aan elkaar geknoopt. Middels 2 uitgewerkte cases van lastig te werven doelgroepen (blue collar en een specialist) gaat Intelligence Group het unieke gedrag van de latente baanzoeker uitlichten (in relatie tot de actieve groep) en presenteert bijhorende recruitment tactics. UP in Business neemt daarna de kijker mee in de vertaling en de praktijk middels Recruitment Marketing Automation. De manier hoe we in 2030 allemaal werven 😉

Na dit webinar weet je:
* Dat sourcen niet hetzelfde is als het werven van latente baanzoekers
* Dat data een beginpunt is van succesvol werven
* Dat het misschien slim is om te beginnen met Recruitment Marketing Automation
* Dat slimmer werken meer plezier en succes geeft dan nog harder werken en hetzelfde blijven doen

Creatief omgaan met lastig in te vullen vacatures: hoe internationaal werven & relocation dé oplossing bleken
Bied je een callcenterbaan of een Spaans avontuur?
12:30 - 13:15
Christa Buss & Farah Sheikrojan
Organisatie
Transcom & Jobsrepublic
Thema
Verleiden van de latente doelgroep

Hoe haal je nieuwe kandidaten binnen voor lastig in te vullen callcentervacatures in het Nederlands, Deens, Noors en Zweeds? Heel simpel: zet dat callcenter in zonnig Spanje en bied je kandidaten een avontuur in het buitenland aan! Transcom en Jobsrepublic maakten van een flinke internationale wervingsuitdaging een mooie relocation case. Met prachtige resultaten. In dit webinar vertellen zij graag over de aanpak, de struikelblokken en de resultaten.

Na dit webinar weet je:
- Of internationaal werven & relocatie interessant is voor jouw organisatie
- Hoe je de internationale werving zou kunnen aanpakken
- Hoe je ervoor zorgt dat je de juiste mensen op de juiste plek krijgt
- En... hoe je je aanbod zó mooi maakt dat zelfs latente kandidaten gráág solliciteren

Een persoonlijke klik en de keuze voor een langdurige relatie: Hoe slaag je erin om talent digitaal ertoe ter verleiden?
Talent digitaal verleiden, het kan vreemd gaan…
13:30 - 14:15
Spreker
Franklin den Bleker & Sandhna Chintoe
Organisatie
Het Nieuwe Recruitment & Cammio
Thema
Verleiden van de latente doelgroep

HNR | Het Nieuwe Recruitment benadert de krapte op de arbeidsmarkt met een unieke aanpak, waarbij alles draait om de persoonlijke klik. In de gezamenlijke sessie met Cammio video recruitment experts kom je erachter hoe HNR erin slaagt om mensen te overtuigen om een nieuwe langdurige relatie aan te gaan - terwijl ze er eigenlijk al een hadden. Mis het niet als je meer te weten wil komen over het onderscheidende process, inclusief video pitches en een gegarandeerde reactie binnen 48 uur! Durf jij het aan?

Na deze sessie weet je:
* hoe je mensen kunt overtuigen om een nieuwe langdurige relatie aan te gaan - terwijl ze er eigenlijk al een hadden.
* hoe je met behulp van videos het proces echt onderscheidend kunt maken.
* waarom alles staat en valt met een persoonlijke aanpak.

Hoe ontwikkel je een employer brand met aantrekkingskracht voor de latente doelgroep (zoals IT)? Ook voor niet-bekende merken.
Geen bekend merk en toch succesvol IT-ers werven
14:30 - 15:15
Ricardo Risamasu & Bert Kok
Talmark
Thema
Verleiden van de latente doelgroep

Veel gedeelde 'succesvolle' employer branding cases gaan over de acties en aanpak van bekende (consumenten)merken. Echter, niet alle organisaties hebben een grote naamsbekendheid. Hoe kom je dan tot een employer brand met aantrekkingskracht? Hoe ben je dan aantrekkelijk voor de latente doelgroep?

Bert en Ricardo delen hun geheimen en ervaringen uit de dagelijkse praktijk van Talmark met tientallen organisaties die niet dat bekende merk zijn. Hoe positioneer je de organisatie, hoe ben je onderscheidend en aantrekkelijk zonder naamsbekendheid en worden alle vacatures vervolgens ingevuld in zelfs de extreem lastige IT doelgroep.

Na dit webinar weet je:
* Hoe je aantrekkelijk wordt voor de latente doelgroep
* Hoe je ook een merk bouwt als je geen bekend (consumenten)merk bent
* Hoe je van employer branding een Chefsache maakt.

Donderdag 17 februari
Thema: Legal Issues
Donderdag 17 februari
Donderdag 17 februari
Opening dagvoorzitter
Succesvol werven in een krappe arbeidsmarkt

Wanneer je de vraag op de juiste manier in de markt zet, krijg je ook de juiste oplossing aangeboden.
Het belang van een kwalitatief goede aanbesteding
10:15 - 11:00
 
Frederieke Schmidt Crans
 
Bovib
Thema
Legal Issues
 

In een tijd waarin schaarste, het aanscherpen van toezicht en het behoud en benutten van talent en goed georganiseerde flex onderwerpen zijn die hoog op de agenda staan, volgt ook de vraag op welke manier en met wie je dit organiseert. Organiseer je het zelf of besteed je het (deels) uit. Steeds vaker zien wij aanbestedingsbestekken voor flexibele arbeid of de regie hierop de markt op komen met een wens voor een schaap met niet 5 maar 7 poten, onduidelijkheid in welke oplossing antwoord geeft op de behoefte, met forse clausules en prijsmodellen die onvoldoende passen bij een zuivere uitvraag. Niet alleen wordt hiermee het speelveld difuus, het brengt ook risico's met zich mee. En deze risico's zien wij weer terug in de politieke discussie, waardoor de visie op de nut en noodzaak van goed georganiseerde flex in de kramp schiet. Tijd om hierover met elkaar in gesprek te gaan!

Tijdens de sessie gaan wij dieper in op het belang van een kwalitatief goede aanbesteding, de voordelen hiervan en de eerste stappen die je hier als organisatie in kan zetten.

11:15 - 12:00
Thema
Legal Issues
 

12:30 - 13:15
Thema
Legal Issues
 

13:30 - 14:15
Thema
Legal Issues
 

Waarom het beter is om het arbeidsmarkt conservatisme los te laten en te kiezen voor nieuw. Daarbij zijn innovaties cruciaal.
De arbeidsmarkt moet vooruit, niet achteruit!
14:30 - 15:15
Stef Witteveen
Uniforce Solutions B.V.
Thema
Legal Issues
 

Tijdens dit webinar gaat Stef Witteveen in gesprek met dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts om antwoorden te geven op de vraag hoe de arbeidsmarkt vooruit kan, in plaats van achteruit. Dit doen ze aan de hand van o.a. de volgende vragen:
Hoe kan detachering bijdragen?
Hoe kunnen innovaties bijdragen?
Hoe dienen we de polder van de 21ste eeuw in te vullen?
Hoe dienen we de sociale zekerheid in te vullen?
Angst voor nieuwe dingen loslaten en kansen geven aan vernieuwing.


Na deze sessie kijk jij positief aan tegen verandering en je zal, wat je eerst ingewikkeld vond, eenvoudiger vinden.

Vrijdag 18 februari
Thema: Total Talent Management
Vrijdag 18 februari
Vrijdag 18 februari
Opening dagvoorzitter
De toekomst van vast & flex: Total Talent Management

Kom alles te weten over de stand van de recruitmentmarkt op basis van onze data en hoe je succesvol het nieuwe jaar ingaat.
Innovatieve oplossingen: de toekomst van recruitment
10:15 - 11:00
Arjan Vissers
Indeed
Thema
Total Talent Management

Onze post-pandemische wereld vraagt om "elegante oplossingen": strategieën die creatieve analyse, vooruitgang in automatisering en strategisch gebruik van middelen samenbrengen terwijl ze voldoen aan de dringende behoeften van vandaag.

Welke aanpassingen bieden kansen in dit snel evoluerende tijdperk? Hoe kunnen werving en selectie effectief en efficiënt worden getransformeerd voor de successen van morgen? Doe met ons mee terwijl we het veranderende landschap van talent-acquisitie identificeren en 'elegante oplossingen' onderzoeken om je wervingspotentieel te bereiken.

Na dit webinar weet je:
- wat de ontwikkelingen en trends zijn in de huidige recruitmentmarkt
- welke invloed de corona-pandemie nog steeds heeft op ons vak
- wat winnende strategieën zijn voor succesvolle werving en selectie

Wil je TTA echt in de praktijk brengen? Leer van de aanpak van andere organisaties, inclusief de grootste valkuilen en tips.
Onder de motorkap: TTA-aanpak in de praktijk
11:15 - 12:00
Guido de Regt
 
Sterksen
Thema
Total Talent Management

Total Talent Acquisition, het integreren van de werving en selectie van vast en tijdelijk personeel. Het klinkt zo logisch. We hebben het er al jaren over en in de praktijk komt het nog maar mondjesmaat van de grond. Desondanks zijn er voldoende voorbeelden van organisaties die TTA écht in de praktijk brengen. Guido de Regt, Total Talent Management Lead bij Sterksen, staat met zijn voeten in de klei en kan daarom als geen ander vertellen hoe het er bij hen aan toegaat. Hij deelt de grootste valkuilen en belangrijke tips. Leer daarmee van de aanpak van andere organisaties, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden om met TTA aan de slag te gaan.

Na deze sessie weet je:
- Hoe andere organisaties TTA in de praktijk toepassen.
- Hoe jij daar hands-on mee aan de slag kunt gaan.

Het aantrekken van talent is een grote uitdaging voor recruiters. Assessments kunnen helpen bij het selecteren van de juiste kandidaat.
Kandidaatsucces voorspellen op basis van assessments
12:30 - 13:15
 
Levina de Vreeze & Jeroen van der Made
Organisatie
Thomas International
Thema
Total Talent Management

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het aantrekken van toptalent een uitdaging voor HR-managers. Createment heeft een effectieve unieke assessment- en trainingsmethodiek ontwikkeld voor het identificeren van IT-talent. Door een assessment in te zetten wat het leervermogen meet van de kandidaat, kunnen zij op basis van data het succes voorspellen van een kandidaat.

Na dit webinar weet je:
- Hoe je assessments kunt inzetten tijdens je recruitmentproces
- Wat het belang is van objectieve data bij het werven van de juiste kandidaat
- Hoe je onbewuste vooroordelen en onderbuikgevoel kunt uitschakelen om zo betere wervingsbeslissingen te maken

Hoe maken ecosystemen verschil op de arbeidsmarkt? Han en Ron vertellen over vraag, aanbod, waste-of-talent en persoonlijke carrièrewensen.
Binden en ontwikkelen van talenten in ecosystemen
13:30 - 14:15
Spreker
Han Stoffels & Ron van der Net
Thema
Total Talent Management

Doorgaans ligt de nadruk bij bedrijven op het recruiteren van nieuwe talenten terwijl er tegelijkertijd onvoldoende aandacht is voor ongewenste uitstroom. Han Stoffels en Ron van der Net gaan in gesprek over nieuwe vormen van samenwerking tussen bedrijven en organisaties om medewerkers te binden, ontwikkelen en samen te behouden.

Daarbij delen zij hun ervaringen (do’s & don’ts) over hoe bedrijven en organisaties beschikbare capaciteit maximaal inzetten binnen ecosystemen en tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van werknemers versterken. Werken vanuit een ecosysteem, in een netwerk van partners, creëert kansen en nieuwe businessmodellen.

Dit vereist van werkgevers een andere kijk op het benutten van capaciteit. Daarnaast is de inzet van platformtechnologie cruciaal om het ecosysteem succesvol te laten zijn.

Wil je weten wat samenwerken en “samenwerven” binnen een ecosysteem voor jouw bedrijf (groot of klein) kan betekenen? Dan is dit webinar interessant voor je!

Na dit webinar weet je:
• Hoe het werken in ecosystemen helpt de beste werkgever te zijn
• Hoe ecosystemen zorg dragen voor het optimaal benutten van capaciteit (minimaliseren van “waste-of-talent”)
• Waarom betrokkenheid van de volledige organisatie van belang is bij het binden en ontwikkelen van talent
• Waarom platformtechnologie daarbij van toegevoegde waarde is

Hoe zet je de kracht van leading software platforms in voor een succesvolle Total Talent Management strategie voor jouw organisatie?
Hoe verleid, ontwikkel en bind je talent met Big Tech?
14:30 - 15:15
René Bolier & Dirk Meeuws
Organisatie
Mysolution
Thema
Total Talent Management

De 'The Great Reskill', mega veel jobhoppers en de hoogste werkloosheid in lange tijd; als er ooit een tijd was om echt goed na te denken over hoe je de kracht van technologie kan gebruiken voor het verleiden, ontwikkelen en binden van talent, dan is het vandaag wel.

Wil jij weten hoe je de kracht van een leading software platforms inzet voor een succesvolle Total Talent Management strategie voor jouw organisatie? En wil jij de Do's and the Don'ts ontdekken die leiden tot een goede adoptie? Volg dan dit webinar, want Rene en Dirk gaan je er alles over vertellen.

Na dit webinar weet je:
- Wat de leading software platformen zijn
- Hoe je hun kracht inzetten voor het verleiden, ontwikkelen en binden van talent
- Wat de Do's and the Don'ts zijn die leiden tot succesvolle adoptie binnen jouw organisatie
- Hoe je hier praktisch mee aan de slag gaat

Maandag 14 februari
Dinsdag 15 februari
Woensdag 16 februari
Donderdag 17 februari
Vrijdag 18 februari

Inschrijven Webinar Week

Vanaf vrijdag 21 januari kan jij je inschrijven voor de webinars van de Webinar Week 2022.

Webinar Week partnersBekijk alle partners

The Selection Lab
Byner
Joboti
Textkernel
Tigris
HAYS Talent Solutions
HeadFirst Group
Jellow
Hero
Nétive VMS
Brockmeyer
UP in Business
Intelligence Group
Jobsrepublic
Cammio
Talmark
Bovib
Harvey Nash
Bureau Cicero
Brainnet
Uniforce Professionals
Indeed
Thomas International Nederland
Sterksen
8vance
Mysolution