Webinar Week 3 t/m 7 oktober 2022 - Save the date

De Werf& en ZiPconomy Webinar Week 2022

Van 3 tot en met 7 oktober 2022 delen boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt hun kennis met jou tijdens de 8e Webinar Week van Werf& en ZiPconomy. Wil jij ook in 1 week op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van vast en flex? Nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? Dan mag je de Webinar Week zeker niet missen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma. Wil je op de hoogte gehouden worden van de Webinar Week en een seintje krijgen wanneer de inschrijvingen geopend zijn? Klik dan op de button hieronder en laat je gegevens achter. Wij zorgen dat je up-to-date gehouden wordt.

Houd mij op de hoogte

Programma

Er wordt op dit moment gewerkt aan de invulling van het programma. Per dag staat er een thema centraal. Voor deze editie is dat:

  • Maandag 3 oktober: Professioneel inhuren in de praktijk
  • Dinsdag 4 oktober: Candidate Experience
  • Woensdag 5 oktober: HR Tech & Flex
  • Donderdag 6 oktober: Recruitment Process Automation
  • Vrijdag 7 oktober: Total Talent Acquisition

 

Op dit moment zijn er nog (volop) mogelijkheden om als partner onderdeel te zijn van het programma. Wil je meer weten over een partnership, neem dan contact op door ons een mail te sturen via info@werf-en.nl