Jan Beekman

Met veel enthousiasme richtte Jan Beekman samen met zijn 2 compagnons in 2005 Mysolution op.

Binnen Mysolution altijd aan de commerciële en accountmanagement kant actief geweest en altijd de motivatie in zich om de volgende nieuwe klant aan te sluiten.

Op dit moment ook als Partner actief bij de commerciële ondersteuning, uitbouw met partners en internationalisering van Mysolution en OTYS.

In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin en vrienden en slaat hij graag een balletje op de golfbaan of op de golfsimulator als het weer daar aanleiding toe geeft.

Rob de Laat

Wie is Rob de Laat?

Rob de Laat is sinds 1989 actief in de wereld van flexibele arbeid.
Sinds 2019 is hij o.a. associate partner bij fusie- en overnamespecialist IRIS Corporate Finance, waar hij zich richt op de flexbranche. Eerder was hij onder andere oprichter/directeur van Staffing Management Services (in 2018 verkocht aan HeadFirst Group) en de Flexgroep en ook voorzitter van de branche-organisatie Bovib. Daarnaast is hij medeauteur van het boek Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid, een handboek voor lijnmanagers, directies, HRM-professionals en inkopers waarin alle aspecten van de Nederlandse flexmarkt aan bod komen.

Tijdens de Webinar Week

Rob is mede-auteur van de nieuwe editie van het standaard werk over inhuur en externe arbeid. De nieuwste editie is uit en tijdens dit webinar bespreekt Rob de meest actuele cijfers en belangrijkste ontwikkelingen.

Schrijf je in voor dit webinar

Onno Blom

Onno Blom is oprichter van Headstart Recruitment, een recruitment agency voor hoog-volume banen. Door een geïntegreerde online advertentiestrategie en een schaalbaar selectieproces kan Headstart op een goedkopere manier een hoger volume van werknemers leveren. Tijdens het Werf& Jaarcongres komt Onno vertellen over de kracht van een geïntegreerde recruitment funnel, en hoe bedrijven hun volume-banen op een goedkopere en snellere manier kunnen vullen.

Kisito Zonneveld

Kisito heeft altijd op hoog niveau ijshockey gespeeld in binnen en buitenland. Zijn periode als topsporter in Amerika heeft onder andere gezorgd voor zijn drive en winnaarsmentaliteit.

In 2008 maakte hij de overstap naar Steven Parc (huidige Star Groep) om de afdeling bouw en installatietechniek verder te laten groeien en het bedrijf te professionaliseren. Een uitdaging die hem enorm paste, zodoende groeide hij door in de rol van business development bij Steven Parc.

Kisito volgt altijd de markt op de voet. Ziet daarmee kansen die hij snel succesvol naar in de praktijk weet te vertalen. Zo zag hij ook de kans in de markt voor een nieuw projectbureau. Velox was geboren. Velox is hét projectbureau binnen de bouw, installatie- & civiele techniek. Velox is opgericht in 2012 en in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau dat opdrachtgevers en professionals met elkaar verbindt.

De visie van Kisito en Velox: De wereld draait steeds sneller. Nieuwe ontwikkelingen en innovatieve technologieën vliegen ons om de oren. Daar houdt hij van: inspelen op nieuwe mogelijkheden om te groeien en liever nog, daarop vooruitlopen. Want waar velen tegenslagen zien, ziet Kisito kansen. Kansen om het anders te doen, een gamechanger te zijn en te groeien. Als persoon, als organisatie, en als deelnemer van een concurrerende recruitmentbranche binnen de bouw, techniek en infra. Dit doen we niet alleen. Kisito ziet en (her)kent de kracht van goed personeel die hem en de organisatie helpen de gestelde doelen te behalen. Of dat nu professionals in het veld zijn of op het kantoor in Laren, het zijn allemaal innovators. Winnaars die het verschil maken en waar ruimte, tijd en resources voor zijn om ze op te leiden, te trainen en nog beter te maken. Dat is wat Kisito drijft en wat hem voldoening geeft. Het onmogelijke mogelijk maken. En met die visie gaat hij met Velox voor winst.