Kisito Zonneveld

FunctieDirecteur BedrijfVelox Bekijk profiel op LinkedIn

Kisito heeft altijd op hoog niveau ijshockey gespeeld in binnen en buitenland. Zijn periode als topsporter in Amerika heeft onder andere gezorgd voor zijn drive en winnaarsmentaliteit.

In 2008 maakte hij de overstap naar Steven Parc (huidige Star Groep) om de afdeling bouw en installatietechniek verder te laten groeien en het bedrijf te professionaliseren. Een uitdaging die hem enorm paste, zodoende groeide hij door in de rol van business development bij Steven Parc.

Kisito volgt altijd de markt op de voet. Ziet daarmee kansen die hij snel succesvol naar in de praktijk weet te vertalen. Zo zag hij ook de kans in de markt voor een nieuw projectbureau. Velox was geboren. Velox is hét projectbureau binnen de bouw, installatie- & civiele techniek. Velox is opgericht in 2012 en in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau dat opdrachtgevers en professionals met elkaar verbindt.

De visie van Kisito en Velox: De wereld draait steeds sneller. Nieuwe ontwikkelingen en innovatieve technologieën vliegen ons om de oren. Daar houdt hij van: inspelen op nieuwe mogelijkheden om te groeien en liever nog, daarop vooruitlopen. Want waar velen tegenslagen zien, ziet Kisito kansen. Kansen om het anders te doen, een gamechanger te zijn en te groeien. Als persoon, als organisatie, en als deelnemer van een concurrerende recruitmentbranche binnen de bouw, techniek en infra. Dit doen we niet alleen. Kisito ziet en (her)kent de kracht van goed personeel die hem en de organisatie helpen de gestelde doelen te behalen. Of dat nu professionals in het veld zijn of op het kantoor in Laren, het zijn allemaal innovators. Winnaars die het verschil maken en waar ruimte, tijd en resources voor zijn om ze op te leiden, te trainen en nog beter te maken. Dat is wat Kisito drijft en wat hem voldoening geeft. Het onmogelijke mogelijk maken. En met die visie gaat hij met Velox voor winst.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS