Darya Moghimi, PhD

Darya Moghimi is gepromoveerd arbeids- en organisatiepsycholoog en werkt sinds 2019 als HR-consultant bij Human Capital Group.

Als wetenschappelijk onderzoeker en docent bij de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij zich van 2014 t/m 2019 gefocust op onderwerpen zoals ouder worden op het werk, prestatie, werktevredenheid en goal-setting. 

In haar werk als HR-consultant begeleidt zij organisatie inrichtingstrajecten en helpt zij organisaties om hun menselijk kapitaal optimaal in te zetten en duurzame inzetbaarheid te vergroten met het doel optimale organisatie-resultaten te bereiken. Als leidraad voor trajecten tot duurzame inzetbaarheid gebruikt zij haar wetenschappelijke inzichten die in vele artikelen en op diverse internationale congressen gedeeld worden. Het doel daarbij is steeds om tot een harmonisch samenspel van wetenschappelijke kennis en praktijkervaring te komen.

Radboud van Hal

Radboud van Hal (1968) heeft zijn HR-loopbaan opgebouwd bij ING, YER, Achmea en Human Capital Group.

Centrale thema’s in zijn loopbaan zijn arbeidsmarkt, mobiliteit, diversiteit en inclusiviteit, management development, opleiden en outplacement.

Een bijzondere stap in zijn eigen arbeidsmarkt-mobiliteit was zijn stap van HR naar Inkoop. Radboud van Hal was Directeur Inkoop bij Achmea van 2011 t/m 2017. Zijn skills om mensen, belangen en organisatie optimaal samen te laten werken heeft hij ingezet in het inkoopvak: instroom van leveranciers, ontwikkelen van een effectieve samenwerking met leveranciers en soms ook afscheid nemen van leveranciers. Inkoop lijkt op HR is zijn adagium. Sinds 2018 is Radboud Directeur van Human Capital Group. Het HR adviesbureau voor organisatievraagstukken: van functiewaardering, beloningsvraagstukken, organisatieverandering en outplacement.