Tjeerd Putters

Mijn naam is Tjeerd Putters. Ik ben 32 jaar, getrouwd en ik woon in Hardinxveld-Giessendam. Na de studie Bestuurskunde aan de VU ben ik aan de slag gegaan als recruiter bij Intro Personeel, onderdeel van de Florys Groep. Bij Intro Personeel heb ik vijf jaar gewerkt als recruiter en vestigingsmanager. In die periode ontwikkelde ik een passie voor (recruitment) marketing en data, met als gevolg dat ik me op deze terreinen kon gaan focussen. Op dit moment ben ik vanuit de directie verantwoordelijk voor de marketing, innovatie en IT binnen onze club. Naast Intro Personeel bestaat de Florys Groep uit Prevenzo, JobUp en Florys.

Mark Benschop

Mark is Senior Account Executive bij Bullhorn en heeft de grotere klanten en prospects van Europa in zijn portfolio. Hij werkt meer dan 4 jaar in de recruitment software business en daarvoor heeft hij ruim 5 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet hij in om als een goede sparringpartner te functioneren als het gaat om het optimaliseren van recruitment processen en het inzetten van de juiste technologie. Hij helpt dagelijks bestaande en nieuwe klanten hun processen efficiënter en effectiever te maken.

Arjan Meester

Arjan Meester is oprichter en mede-eigenaar van Orange Peak Company.
10 jaar geleden is hij begonnen met Orange Peak Company om managementrapportages te ontwikkelen voor diverse organisaties. Inmiddels is Orange Peak Company uitgegroeid tot een technologisch sterke organisatie die complexe informatiesystemen aanbiedt in de markt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ontwerp en technische ontwikkeling van de systeemintegraties, waarbij data gedistribueerd wordt tussen diverse systemen van de klant.

Marloes Reniers

Marloes Reniers heeft een kleine 10 jaar ervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Sinds november 2014 werkt ze voor Boskalis en is ze verantwoordelijk voor de positionering van Boskalis op de arbeidsmarkt. Samen met een team van 10 collega’s zet zij zich iedere dag in om met name technische talent binnen te halen voor de internationale organisatie van Boskalis. De focus ligt hierbij op HBO- en WO talent met een civiel technische of werktuigbouwkundige achtergrond.

 

Yael O’Callaghan

Yael is sinds kort Europees Recruitment Manager bij ICL. Hiervoor was zij werkzaam als Talent Manager bij Danone en Corporate recruiter bij VU medisch centrum maar ooit begonnen als beroeps militair bij de Koninklijke Marechaussee. Zij heeft een grote passie voor het recruitmentvak en wil het vakgebied een beetje beter en transparanter te maken voor elke kandidaat.

Fred Wittelings

Fred is ondertussen ongeveer 15 jaar actief in de arbeidsbemiddeling in verschillende rollen. Binnen Timing is Fred verantwoordelijk voor Timing FWD, het innovatielab waar nieuwe Business Modellen, ontwikkeld worden. Van onderzoek, ontwerp tot het daadwerkelijke programmeren; alles wordt onder eigen regie gecreëerd en hierdoor heeft hij een scherp zicht op de veranderde arbeidsmarkt.

Maaike Westhuis

Met een achtergrond van 14 jaar in het speelveld rondom de arbeidsmarkt en een specialisatie in employer branding maakte Maaike onlangs de overstap naar het ondernemerschap door zich aan te sluiten bij GeniusMinds. Haar creatieve geest en ervaring leiden tot een duidelijke visie op de toekomst van technologie en branding die ze graag met je deelt. 

Frank Grootenboer

Frank heeft zo’n 20 jaar ervaring binnen de dynamische wereld van staffing en contracting waarbij hij voornamelijk internationale managerial rollen heeft vervult. De ruime ervaring binnen de arbeidsmarkt, rebranding en change trajecten zet hij nu in om vanuit GeniusMinds organisaties te helpen naar digitalisering van HR & recruitment omgevingen alsmede succesvolle werving strategieën op te zetten. 

Carmen van den Berg

Carmen van den Berg is ruim een jaar werkzaam als recruitmentmanager bij de  Facilicom Group (het onderdeel Trigion). Met bijna 10 jaar recruitmentervaring bij PostNL en Yacht is zij nu verantwoordelijk om recruitment bij de Facilicom Group strategisch en operationeel goed op de kaart te gaan zetten. Carmens ervaring zit vooral in het volumerecruitment van operationeel personeel; een veelzijdige en interessante doelgroep. 

Wendy van der Kreeft

Wendy van der Kreeft is mede-oprichter van Het Creatiehuis. Zij beschikt over ruime ervaring als (interim) recruiter en adviseur arbeidsmarktcommunicatie. Deze ervaring gebruikt ze nu om met Het Creatiehuis unieke en aansprekende content te ontwikkelen en voor opdrachtgevers het juiste talent te vinden. Wendy kan zich arbeidsmarktcommunicatie zonder video inmiddels niet meer voorstellen!

Marina Lacroix

Voordat Marina Lacroix in 2018 de overstap naar de overheid maakte, werkte ze met verschillende werkgevers aan uitdagingen op het gebied van communicatie, voor adviesbureau McKinsey & Company.

Toen het werken aan gelijke kansen op de arbeidsmarkt een terugkerend thema bleek in haar pro bono-klussen, besloot ze daar haar werk van te maken.

Momenteel coördineert ze bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de barometer culturele diversiteit (een manier om eenvoudig culturele diversiteit in een organisatie te meten) en, samen met Peter Franx, de pilot nudging in werving en selectie (gericht op het maken van aanpassingen die leiden tot meer kansengelijkheid voor kandidaten met uiteenlopende culturele achtergronden).