Martijn Arets

Martijn Arets is internationaal onafhankelijk platform expert en verkent sinds 2012 de opkomst van de platformeconomie en de impact op de samenleving. Hij gaat in gesprek met alle betrokken stakeholders, voert onderzoeken uit stelt zich actief op in het (publieke) debat. Zijn inzichten deelt hij door het geven van presentaties, advies, zijn wekelijkse nieuwsbrief en bijdragen in de (internationale) media.

Hij schreef het boek ‘Platformrevolutie – Van Amazon tot Zalando, de impact van platformen op hoe wij werken en leven’. Martijn is oprichter van KlusCV: een standaard waarmee 50.000 platformwerkers toegang hebben tot hun data en is verbonden aan de Wageindicator Foundation.

Natascha van Beek

Wie is Natascha van Beek?

Natascha startte ruim twaalf jaar geleden bij uitzendbureau Yacht in een salespositie en is na 6 jaar intern geswitcht naar een managementpositie binnen HR. In 2015 begon Natascha voor zichzelf en heeft als interimmanager gewerkt voor onder andere Vodafone/Ziggo, Valtech en Dechra. Hier was ze werkzaam als HR Manager en Loopbaancoach en heeft ze een passie ontwikkeld om teams en individuen optimaal te laten functioneren. In Augustus 2019 is ze gestart binnen Hays als People & Culture Director. Hier is ze verantwoordelijk voor het verstevigen van de positionering van Hays als aantrekkelijke werkgever en het verstevigen van een effectieve en efficiënte organisatiestructuur. Medewerkers ondersteunen in hun ontwikkeling en het juiste talent binnenhalen.

Tijdens de Webinar Week?

Natascha verzorgt tijdens de Webinar Week de sessie “What workers want: welke thema’s vinden zij belangrijk?” – Kom te weten welke topics werknemers belangrijk vinden in hun baan en krijg concrete aanbevelingen om deze intern toe te passen.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Mike van der Wal

Wie is Mike van der Wal?

Experienced Director Of Product Development with a demonstrated history of working in the software industry. Strong product management professional skilled in IT Strategy, Management, Project Portfolio Management, Business Intelligence, and Scrum.

Tijdens de Webinar Week?

Mike verzorgt samen met Eric Noorlander het webinar Minder overhead, meer marge: Nétive Connect”Voor HR dienstverleners en hun softwareleveranciers vertelt Nétive over Nétive Connect. Dé manier om je overheadkosten in te verlagen.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Lars Evers

Wie is Lars Evers?

Lars is co-founder van Jellow. Jellow helpt organisaties bij het opbouwen en beheren van talent-pools met freelancers. Op deze manier kan een organisatie sneller, goedkoper en betere freelancers inhuren op het moment dat zij een opdracht hebben. Direct contact zonder tussenkomst van bureaus.

 

Tijdens de Webinar Week?

Lars verzorgt samen met Arjan Elbers van Getnoticed het webinar “De zes essentials voor de ideale freelancer funnel” – In zes simpele stappen tonen zij de kijker hoe je de ideale freelancer funnel opzet, zodat je zelf de beste freelancer aan kunt trekken.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>