Joram Timmerman (dagvoorzitter)

Wie is Joram Timmerman?

Joram Timmerman is mede-oprichter van Byner. Zijn expertise in de Staffing & Recruitment branche en zijn fascinatie voor digitalisering resulteerden in de ontwikkeling van Byner, het #1 end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement voor Detacheerders, Uitzend- en Recruitmentbureaus. Daarnaast is Joram managing partner van Salesforce Consulting Partner Talent Peaks

Tijdens de Webinar Week

Joram is op maandag 6 februari onze dagvoorzitter en zal bij diverse webinars aanschuiven als host.

Ben jij er ook bij?

Schrijf je in voor de Webinar Week

Wander Wierda

Wie is Wander Wierda en waar gaat hij het over hebben tijdens de Webinar Week?

Wander is CEO van SendtoDeliver. Tijdens de Webinar Week verzorgt hij samen met zijn collega Jan Hein de Wilde het webinar “HubSpot voor Recruitment” – Wander en Jan Hein vertellen je hoe je door middel van een HubSpot een lifecycle bouwt rondom een kandidaat.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

 

Willem Bos

Wie is Willem Bos?

Willem is het creatieve brein achter Pro Contact en haar klanten. Zijn originele campagnes zijn voor klanten als honing is voor bijen.

Tijdens de Webinar Week?

Willem verzorgt samen met zijn collega Martijn van Steenbeek het webinar “5 creatieve recruitmentoplossingen voor een lage cost per hire (CPH)” – Stel je voor: je steekt een fortuin in de werving van nieuwe collega’s, maar er komt weinig uit. Je wervingskosten zijn dus torenhoog! Is dit jouw realiteit? Dan is deze sessie precies wat je nodig hebt.

Ben jij er bij?

Schrijf je in voor dit webinar

Noud Baijens

Wie is Noud Baijens?

Noud zit als oprichter en eigenaar van Pro Contact bomvol kennis en ervaring over recruitment.

Tijdens de Webinar Week?

Noud verzorgt samen met zijn collega Willem Bos het webinar “5 creatieve recruitmentoplossingen voor een lage cost per hire (CPH)” – Stel je voor: je steekt een fortuin in de werving van nieuwe collega’s, maar er komt weinig uit. Je wervingskosten zijn dus torenhoog! Is dit jouw realiteit? Dan is deze sessie precies wat je nodig hebt.

Charmène Sloof

Wie is Charmène Sloof?

Haal je mij in huis, dan mag je enthousiasme en inspiratie verwachten. In mijn werk combineer ik mijn analytische-, creatieve- en emotioneel ontwikkelde capaciteiten. Als voormalig topsporter met een achtergrond in het bedrijfsleven (profit en non-profit) en op het gebied van film, televisie en theater, doe ik mijn voordeel. Ik ben een verbinder die gedreven wordt door groei en mogelijkheden in mensen en organisaties. Ik breng mensen, teams en organisaties verder door visie te vertalen naar heldere doelstellingen gekoppeld aan datgene wat als waardevol wordt ervaren vanuit de medewerkers.

Tijdens de Webinar Week?

Charmène gaat samen met Esther Moelands van UP in Business in gesprek met onze dagvoorzitter. Zij gaan het gesprek aan over: “Recruitment is geen jacht, het is verleidingskracht.”

De beste kandidaten zijn niet op zoek naar jou. Nóg niet…”  – Je moet ze zelf zien te vinden, volgen en verleiden. Daarom is Recruitment Marketing Automation dé oplossing voor vastgeroeste recruitmenttechnieken.

Dit webinar volgen?

Schrijf je in voor dit webinar