Caroline Wiemer

Wie is Caroline Wiemer?

Caroline is al 20 jaar actief in het HR-vak. Ze is sinds 2017 betrokken bij inhuur van externen bij de uitvoeringsorganisatie die hiervoor verantwoordelijk is binnen de Rijksoverheid.”

Tijdens de Webinar Week?

Caroline schuift samen met Eric Noorlander (Netive VMS)  aan bij onze dagvoorzitter om antwoorden te geven op de vraag: “Wat bracht 20 jaar VMS binnen de Rijksoverheid?” – In deze sessie kijken we naar het verleden en toekomst van de inzet van VMS-techniek.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Alexander Kist

Wie is Alexander Kist?

Alexander Kist is bedrijfskundige en arbeidsjurist. Hij is al zijn hele werkende leven actief in de hoek van detachering. De afgelopen jaren heeft hij zich als partner bij detacheerder NewSkool gericht op de groei en professionalisering van dit bedrijf. Daarnaast is hij onafhankelijk adviseur en interim-manager met een specialisatie op het gebied van driehoeksarbeidsrelaties en zzp. Naast zijn werk is Alexander onder meer actief voor de VvDN en begeleidt hij startups en scaleups.

Tijdens de Webinar Week

Samen met Stef Witteveen schuift Alexander aan bij de dagvoorzitter om ons mee te nemen in “Compliance als strategische prioriteit voor bureaus” – Krijg inzicht hoe nieuwe wet- en regelgeving rond driehoeksarbeidsrelaties en zzp-bemiddeling impact heeft bedrijfsstrategie van bureaus

Dit webinar volgen?

Schrijf je hier in voor dit webinar

 

Maurice Roy

Wie is Maurice Roy?

Maurice Roy heeft over de afgelopen 25 jaar ruime ervaring opgedaan binnen verschillende management en sales rollen binnen service en recruitment organisaties. Deze ervaring komt de laatste 8 jaar vooral samen in zijn rol als Sales Solution director voor Hays in Nederland. Hij ondersteunt inkoop- en HR-professionals bij het ontwikkelen van de beste resourcing-oplossingen om hen een concurrentievoordeel en toegang tot het beste talent te geven.

Tijdens de Webinar Week

Maurice spreekt in zijn sessie over:  De “Groene Transitie” – Er zijn verschillende mega trends in de wereld , zoals de groene transitie en in hoeverre is uw personeelsstrategie er klaar voor?

Weten of jij er klaar voor bent?

Schrijf je in voor het webinar van Maurice