Laurens Simonse

Wie is Laurens Simonse?

Laurens was ruim 25 jaar geleden de oprichter van StudentenBureau  – Opgericht nadat hij in 1997 zijn scriptie schreef over de stagebemiddeling van hogescholen. Met de vergrijzing in het achterhoofd leek het een goede stap om studenten reeds tijdens de studie aan je te binden. Inmiddels is StudentenBureau uitgegroeid tot een bedrijf die jaarlijks vele duizenden studenten aan een bijbaan, stage of afstudeeropdracht helpt bij zo’n 3.000 klanten. Sinds 2015 houdt hij zich daarnaast bezig met Team Rockstars IT waar ze IT-ers ondersteunen met alles waar je je als IT-er niet mee bezig wilt houden.

Laurens is een gepassioneerde ondernemer die een organisatie heeft gebouwd waar mensen kansen krijgen, hoe jong of onervaren ze ook zijn.

Tijdens de Webinar Week?

Laurens verzorgt samen met Raymond de Looze de sessie “De Rockstars Methode” – Wat gebeurt er als je je mensen echt op#1 zet? Team Rockstars IT doet het, en floreert in deze historisch krappe arbeidsmarkt. Maar hoe dan?

Meer weten over de Rockstars Methode?

Schrijf je in voor dit webinar

Raymond de Looze

Wie is Raymond de Looze?

Raymond de Looze (1976) studeerde fiscaal recht en bedrijfskunde. Kon zijn ei kwijt bij KPMG/Meijburg en dook in de wereld van de fiscaliteit van organisatieverandering.
Hij richtte daarna zijn eigen niche kantoor oprichtte en meer partners aansloten. Tot hij erachter kwam dat hij liever betekenis had voor mensen dan voor processen. Daar heeft hij intussen ook twee boeken over geschreven. Meer daarover op zijn persoonlijke website: www.raymonddelooze.nl.

Tijdens de Webinar Week?

Raymond verzorgt samen met Laurens Simonse de sessie “De Rockstars Methode” – Wat gebeurt er als je je mensen echt op#1 zet? Team Rockstars IT doet het, en floreert in deze historisch krappe arbeidsmarkt. Maar hoe dan?

Meer weten over de Rockstars Methode?

Schrijf je in voor dit webinar