Geert-Jan Waasdorp

Wie is Geert-Jan Waasdorp

Geert-Jan is oprichter van Intelligence Group, het data- techbedrijf gespecialiseerd in arbeids­markt­communicatie en recruitment. Tevens is hij eigenaar van onder andere Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en heeft hij geïnvesteerd in diverse start-ups binnen de (Europese) recruitmentindustrie.

Geert-Jan is een veel gevraagde spreker, met een nuchtere, onaf­hankelijke, praktische, romantische en feitelijke kijk op de ontwikkelingen op de arbeids­markt. Geert-Jan adviseert werkgevers, variërend van doel­groep­gerichte werving, employability tot en met inter­nationale recruitment­ vraagstukken. Altijd vanuit feiten, en geïnspireerd vanuit honderden succesvolle praktijk­voorbeelden. Hierdoor zijn werkgevers in staat om een wervings­aanpak te kiezen die het dichtste bij hen staat en tegelijker­tijd zorgt dat zij effectiever en efficiënter in staat zijn om hun instroom, doorstroom en uitstroom te organiseren.

Tijdens de Webinar Week?

Geert-Jan verzorgt tijdens de webinar week de presentatie ‘Vast & Flex. Een strategisch vergelijk en afweging‘ – Zijn er echt zoveel meer zzp’ers of worden ze gewoon meer aangeboden? Betalen we marktconform of veel te veel voor onze zelfstandige professionals? En wie is er duurder? Een detacheerder, een zzp-bemiddelaar of de zelfstandig professional?

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Martijn Hemminga

Wie is Martijn Hemminga?

Martijn is adviseur, docent, auteur en spreker op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitmenttechnologie. Vanuit zijn expertise weet hij het technische component van webinars te combineren met de inhoud van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. WBNRS begon als een interne studio en is tijdens corona uitgegroeid tot een professionele studio met specialisatie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Tijdens de Webinar Week?

Martijn geeft een presentatie en gaat samen met de dagvoorzitter Caroline Pols in gesprek over ‘Wat moet ik als recruiter en amc-pro met AI?

Nieuwsgierig?

Schrijf je hier nu in voor dit webinar

Alvera Lubbers

Wie is Alvera Lubbers?

Als Talent Strategy Advisor Benelux ondersteunt Alvera Lubbers werkgevers bij het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Zij vertaalt de schat aan data uit de markt en op Indeed naar waardevolle inzichten die werkgevers kunnen toepassen in hun recruitmentstrategie. Met haar ervaring als Client Success Specialist weet Alvera hoe werkgevers de producten van Indeed optimaal kunnen inzetten en optimaliseren. Hierdoor hebben nieuwe inzichten direct impact op de dagelijkse praktijk. Alvera werkt al ruim 5 jaar bij Indeed. Voordat zij bij Indeed begon werkte ze bij een online marketingbureau en adviseerde zij klanten welke marketingmix zij het beste in kon zetten.

Tijdens de Webinar Week?

Alvera geeft tijdens de webinar week een presentatie ‘Laat talent zien wie je echt bent‘ – Wij bespreken welke ontwikkelingen we zien, wat werkzoekenden belangrijk vinden en hoe jij jouw employer brand doeltreffend in kunt zetten.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Hans Cremer

Wie is Hans Cremer?

Hans Cremer is Program Manager van het Integraal Skillspaspoort. Als Lecturer en Postdoctoral Researcher is hij verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tijdens de Webinar Week?

Hans geeft tijdens de webinar week een presentatie ‘Denken in skills lost tekorten arbeidsmarkt op‘ – Hans Cremer laat hij zien hoe het ‘denken in skills’ onmisbaar is in een hedendaagse talent acquisition strategie.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Michiel Poppelier

Wie is Michiel Poppelier?

“Vanuit mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het thema Duurzame Inzetbaarheid. Dat betekent dat ik me richt op het inzetbaar houden van alle flexkrachten en vaste medewerkers van Brisker. In het webinar vertel ik aan de hand van klantvoorbeelden over mijn ervaring met de thema’s gezondheid, verzuim en persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers”.

Tijdens de Webinar Week?

Michiel geeft samen met zijn collega Elcke Jansen een presentatie ‘Vitaal flexwerken vraagt om teamwork!’ – Een samenwerking tussen opdrachtgevers, intermediairs, specialisten en flexkrachten is noodzakelijk voor duurzame inzetbaarheid.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Mariëtte Wendrich

Wie is Mariëtte Wendrich?

Mariëtte Wendrich is als operationeel directeur verbonden aan Flextender. Vanuit diverse rollen kent zij de wereld van MSP’s door en door en weet zij welke ontwikkelingen er momenteel gaande zijn.

Tijdens de Webinar Week?

Mariëtte gaat samen met haar collega Jaap Jan Westland in gesprek met de dagvoorzitter over ‘de toenemende vraag naar (onafhankelijke) MSP’s‘ – In gesprek met Wim Davidse gaan Mariëtte Wendrich en Jaap Jan Westland in op de vraag waarom steeds meer opdrachtgevers kiezen voor een MSP.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Marc Nuijten

Wie is Marc Nuijten?

Within Coca-Cola Europacific Partners, I build the best teams within Supply Chain on a daily basis in the factory in Dongen.

My focus is on the roles from junior to Sr Manager level in the field of production, logistics, QESH, dispatching, planning, maintenance, commercialization, Customer Service and Operational Excellence.

I am also partly responsible for the internal flow and training of our employees.

Tijdens de Webinar week?

Marc verzorgt samen met Ronald Wichems de sessie ‘Direct toegang tot kandidaten van honderden uitzenders‘ – Leer hoe Coca Cola met het Flexplein platform in één keer het lokale netwerk van uitzendbureaus aansloot en zo haar wervingsprobleem oploste.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Ronald Wichems

Wie is Ronald Wichems?

Ronald Wichems is Sales Director bij Staff Capital. Hij is al zijn hele carrière actief in zowel operationele als commerciële rollen in de uitzend, detachering en payroll branche.
“Wat ik leuk vind aan werken bij Staff Capital is dat het bedrijf actief is in alle sectoren. Daarbij werken wij voornamelijk voor grootzakelijke opdrachtgevers en arbeidsintermediairs. Voor iedere doelgroep hebben wij een gebruiksvriendelijke HR-tech oplossing. Bedrijven de juiste handvaten geven om hun staffing goed en efficiënt te organiseren geeft energie.”

Tijdens de Webinar Week?

Ronald verzorgt samen met Marc Nuijten de sessie ‘Direct toegang tot kandidaten van honderden uitzenders‘ – Leer hoe Coca Cola met het Flexplein platform in één keer het lokale netwerk van uitzendbureaus aansloot en zo haar wervingsprobleem oploste.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Ivo Hopmans

Wie is Ivo Hopmans?

Ivo Hopmans is co-founder van Rakoo. Na bouwen aan verschillende online leeroplossingen bij grote bedrijven, is hij vanuit zijn passie voor de beste digitale leerproducten samen met Peter Rakoo begonnen daadwerkelijke groei van organisatie te realiseren. Inmiddels helpt Rakoo zo’n 300 organisaties dagelijks in het leren & ontwikkelen.

Tijdens de Webinar Week?

Ivo verzorgt tijdens de webinar week samen met zijn collega Stijn Vangenechten de sessie ‘Talentontwikkeling & goed werkgeverschap in arbeidsbemiddeling‘ – 3 praktische cases hoe succesvolle bureaus zich onderscheiden door in te zetten op groei en ontwikkeling van talent in de complete journey.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar