Home Tech Ook start-ups hebben nu eigen vacaturesites

Ook start-ups hebben nu eigen vacaturesites

771 keer
0
start-up vacaturesites

Dat zelfs start-ups niet makkelijk aan goede mensen komen, is bekend. Twee nieuwe vacaturesites moeten het hen makkelijker maken.

Zo richt de site http://startup-vacatures.nl/ zich op vacatures, (afstudeer)stageplaatsen en bijbanen bij alle Nederlandse start-ups. De site http://amsterdam-startupjobs.nl/ richt zich specifiek op plekken bij beginnende bedrijven in de regio Amsterdam.

Amsterdam

De sites zijn een initiatief van Business Talent Network. De keus voor een aparte site voor Amsterdamse vacatures is niet zo gek: volgens de website van Startup Delta telt Amsterdam ongeveer een derde van alle ruim 3.250 start-ups en techbedrijven in Nederland. En onlangs nog werd het vestigingsklimaat voor beginnende bedrijven beoordeeld van 35 grote steden in de Europese Unie. Daarbij kwam Amsterdam – meteen na Londen – op de tweede plaats.

Aantrekkelijke werkomgeving

Start-up-bedrijven blijken vooral voor hoogopgeleide toptalenten aantrekkelijk als werkomgeving: meer dan 18 procent van de afstuderende HBO- en WO-studenten geeft aan graag bij een start-up aan de slag te gaan, aldus onderzoek van Business Talent Network.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here