Steam wint account Luchtverkeersleiding Nederland terug

Peter Boerman Op 18 januari 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 469x gelezen
Deel dit artikel:
Steam wint account Luchtverkeersleiding Nederland terug

Steam is opnieuw uitverkoren als strategisch creatief reclamebureau voor de arbeidsmarktcommunicatie van de Luchtverkeersleiding Nederland.

Dit is de uitkomst van een Europese aanbesteding rondom de werving van luchtverkeersleiders. Steam werkte eerder voor LVNL, maar raakte het account bij de vorige aanbesteding kwijt. Nu kiest de luchtverkeersleiding dus wel weer opnieuw voor Steam.

Doel is voldoende geschikte kandidaten te werven voor de opleiding tot luchtverkeersleider

Direct aan de slag

Het in arbeidsmarktcommunicatie gespecialiseerde Amsterdamse bureau gaat direct voor LVNL aan de slag. Doel is voldoende geschikte kandidaten te werven voor de opleiding tot luchtverkeersleider. Ook de job branding van het vak hoort bij de taken.

Nieuwe creatieve voorstellen en activaties

Steam zal onder andere huidige campagnes continueren en binnen de bestaande thema’s nieuwe creatieve voorstellen en activaties ontwikkelen. Het gaat hierbij om de campagne met de pay-off ‘Take Control, word luchtverkeersleider’, die de afgelopen jaren doorvertaald is naar het thema ‘Laat de luchtverkeersleider in je los’.

Meer van zulke verhalen?

Lees elke week de Nieuwsbrief van Werf& en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment! Doe het nu, het is gratis en je mist nooit meer iets!

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners